lauantai 27. helmikuuta 2016

Testissä liquid peel off tape

Päätinpä tehdä tämmöisen testailupostauksen välillä. Tilasin Born Pretty storesta pari laattaa ja lisänä nestemäistä lateksia kynsinauhojen suojaamiseen. Olin aijemmin jo ostanut Heliltä toisen tyyppistä ainetta ja halusin vertailla näitä kahta. Puhumattakaan että BPn hinnat eivät ole huimia.

Ja heti alkuun pyydän anteeksi kännykkä-kuvia, kaiken sähläyksen keskellä en kameraa kaivanut mukaan kaaokseen, osittain kunnon kuvaustilan puuttumisen takia :( Pitää uudistaa minun työtilaa tässä piakkoin niin uskaltaa kamerankin ottaa mukaan. Ja uusi järkkärikin on hankinnan alla =) Jos vielä hetken aikaa jaksatte näitä jotain-sinnepäin-kuvia?

Itse testailuun: 
Aijemmin olen käyttänyt Mini Mani Moo:n Mess no more Liquid Tapea(pullon mukaan kävisi myös base coattina, en ole testannut). Käytin sitä esim negative-space halfmooneja tehdessä. Heti alkuun huomaa hajun, BP tuoksuu miedosti erikeepperille ja MMM on todella pistävän hajuinen. BP jää valkoiseksi iholle, kun MMM kuivuu läpinäkyväksi.


 Ja huomasinpa myös että MMM on aika tarttuvaa tavaraa, eli jos esim sormet koskee toisiinsa niin lähtee irtoamaan. Molemmat kuivaa kohtuu nopsasti, MMMssä meni pieni hetki kauemmin kun on enempi nestemäistä.


BPn huono puoli tuli esille pois ottaessa, vaikka se lähteekin yhtenä könttänä aika nätisti, jos on kuivia kohtia kynsinauhoissa niin tahtoo niihin jäädä kiinni. Eli pitää muistaa rasvata kynsinauhat ensin(ja antaa imeytyä), toisin kuin  minä kuvauksia tehdessä :D Loput mahdolliset jämät saa pois puutikulla rapsuttelemalla ja asetoonikin auttaa tässä jos oikein tiukasti on jossain kuivassa kohdassa.

MMM lähtee yhdellä vedolla myös, sinkuu vähän samaan tyyliin kuin esim itsetehty vesi-erikeepperi -yhdistelmä jota myös voi käyttää kynsinauhojen suojaamiseen(mutta ei vesimarmorointiin, liukenee).


Molemmat tuntuvat aika riittoisalta tavaralta. Kannattaa laittaa reilu kerros kynsinauhoille niin lähtee paremmin yhdellä kertaa irti ja BPn pullon sutia oli mukavempi käyttää kuin MMM:n "puikkoa"(tietääkö joku tuolle oikeaa nimeä??).


Itse lakkauksesta:
Leimojen tähtäilyt CJS:n läpi ei menneet niin kuin halusin, odottelen läpinäkyvää pidikettä saapuvaksi. Jospa sitten näkisi vähän paremmin. Ja tulossa on myös CJSn pehmeämpi tyynyt, sekä BPn versio clear jelly stamperista. Eli lisää vertailuja tulossa? 
Tummansininen lakkaus hololeimoilla oli kyllä maailman vaikein kuvattava, valo ei tahtonut riittää valoboksissa ja suoralla valolla sitten liikaa. Meni siinäkin sitten oma aikansa joutuessani uusimaan kuvailut, kun aijemmista ei löytynyt mitään kelpoista esiteltäväksi.


Tässä postauksessa mukana olleet "kaverit":Born Pretty pullo maksaa nyt 2,71€(norm 4,16€) ja muista normaalihintaisista tuotteista saa 10% alennusta koodilla DILEX31


Lakat
OPI "Yoga-ta Get This blue"
Color Club "Beyond"
Laattana Pueen 63


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos =) Oli niissä ihan nätit värit, vielä etsimässä sellaista täydellistä sinistä shimmeriä.

      Poista
  2. Kiitos vinkeistä! :) Vähänkö suloinen toi Mini Mani Moo ♡

    VastaaPoista

Kerrothan terveisesi! :)