keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ensimmäiset sydänkäpyset

Jopas se aika vierii, taas pukkaa ystävänpäivää kohta. Ajattelin sitten pyhittää tämän viikon aiheeseen sopiville kynsille. Ainakin kahdet ennätän tällä viikolla tehdä ja teen molemmille omat postaukset.

Taas tuli joku ihme vesimarmorointi-innostus vaikka olenkin siinä aika susi. Löysin vihdoinkin sen oman tyylin, aina on eniten harmittanut kun on upottanut kynnen veteen ja kuvio mennyt päin mäntyä kuin miten pitäisi. Ja sitten on pitänyt poistaa lakat ja tehdä pohja uudelleen. Nyt kokeilin leimasimella ottaa kuvioon veden pinnasta ja sehän toimi oivallisesti! Laittaa päälle kirkasta lakkaa, antaa kuivua ja sitten irrottaa palan varovasti tyynystä. Valikoi sopivan kohdan minkä laittaa kynnelle, leikkaa palan about kynnen mittaiseksi ja laittaa kiinni quick dry top coatin päälle kynnelle. Tadaa! Minäkin jaksan näin löträtä niitä vesimarmorointeja, leimasimen vaihtotyynyt tulevat hyvään käyttöön, voi useamman kuvan tehdä ja jättää kuivumaan.


Lakoiksi halusin kokeilla Chi Chin tuoksulakkoja, ne toimi ihan hyvin veden pinnalla ja huoneessa tuoksui hyvälle =) Täytyy myöntää että tuli nuuskuteltua vaaleanpunaisia mansikalta tuoksuvia kynsiä(oli pohjalakkana) pari kertaa ennen kuin aloin tekemään koristukset ;)

 Tein kaksi kynttä vesimarmoreilla ja loput koristelin viinylien avulla töpöttelemällä muutamat punaset sydämmet kynsille.

Chi Chi tuoksulakat:
punainen "Dancing Samba in the Street" (Rio-setistä)
vaaleanpunainen "Strawberries & Cream at Wimbledon" (London-setistä)
Vinyylit Vibrant Vinylsiltä

Minulla meni pitkään että sain vesimarmoroinin toimimaan edes tällä tasalla, edelleen se on aikamoista ähertämistä ja löträämistä. Mutta uskon että tällä tekniikalla saan jo jonkinlaisia tuloksia aikaiseksi.
Onko muitakin melkein vesimarmoroinnin suhteen luovuttaneita? 

Ja vielä muutama päivä jäljellä aikaa osallistua arvontaan! Ohjeet ja lisätiedot löytyvät täältä!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on ehkä juuri se oikea sana näille kynsille :D

   Poista
 2. Nätit kynnet! Hauska tapa vesimarmoroida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yllättävän helposti se sujui kun pääsi jyvälle hommista ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onneksi tämän tyylisiä ei kauhean useasti tule tehtyä :D

   Poista
 4. Voi että kun on suloiset! ♥ Nää on siinä suhteessa todella ihanat, että sopivat hyvin teemaan mutta eivät ole "liian söpöt" tai silmille hyppivät :) Kaunis kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Kerrothan terveisesi! :)