tiistai 15. maaliskuuta 2016

Kun mikään tunnu toimivan.

Tässä pari viikkoa olen tuskaillut inspiraation puutteesta ja en ole saanut koristeltua lakkauksia yhtään mitenkään. Yhtään ei auta että petyin muutamaan lakkaankin samalla. Siinä missä jotkut oli niin nättejä ettei osannut laittaa mitään koristeita päälle(kuten Foxy Paws One more night) niin jotkut eivät vaan sitten omaa silmää miellyttäneet ja päivän tai kahden ihmettelyn jälkeen putsasin pois kynsiltä. No mutta, sain kumminkin viime viikolla ainakin yhden koristelun suuntaisen jutun tehtyä ja eilen leimailin taas kynsiä =)

Yritin vihdoinkin korkata keväiset värit, mutta jotenki onnistuin saamaan aikaiseksi aika jäisen oloiset kynnet! Mutta itse tykkäsin ainakin ja viihdyinkin näillä melkein viikon. Keskisormi jäi töissä jääkaapin oven väliin ja kynsi murtui hiukan, se on nyt paikattu joten kynnen muoto on vähän hassun oloinen. Kunhan murtuma kasvaa kynsipediltä pois, tulee kynnet lyhentymään rajusti.

Tässä ihanaiset mitkä oli käytössä:
China Glaze "Too yacht to handle" 
FUN Lacquer "24 Karat diamond"
FUNin alla on nimettömässä ja peukussa Color Club "Pretty in platinum"


Eilen illalla nappasin leimailuvälineet eteeni ja tarkoitus oli tehdä decaleita. Sain decalit valmiiksi, leimasin pohjalle kivoja koukeroita. Onneksi CJS leimasimen kanssa voi tähtäillä uudet kuviot vanhojen päälle ja paikkailla irronneita osia. Koska pehmeämpi leimasin ei tahtonut lähteä toimimaan, en saanut kuviota tarttumaan leimasimelta kynnelle. Ilmeisesti Seche tekee pinnasta liian liukkaan. Pitää ensi kerralla kokeilla suoraan värilakan päälle. Muuten leimasin toimi mainiosti. 
Tosiaan tein decalit valmiiksi, väritin ne ja laitoin sitten yhden oikean käden kynnelle, päällyslakka päälle ja ... huomasin ettei homma näyttänyt ollenkaan hyvälle. Tietenkin juuri kun sain decalit toimimaan hyvin niin sitten piti alkaa muuttaa suunnitelmia. 


Päädyin sitten leimailemaan lisää koukeroita kynsille laatasta BP-24 ja siitä löytyvän söpön pikkupöllön! Leimat nyt näyttävät lähikuvissa varsinkin menevän vähän mihin sattuu, kun niitä joutui useamman kerran korjailemaan. Onneksi tämä ei paljain silmin ole niin huomattavissa. Väriyhdistelmä on omaan silmään oikein kiva ja pöllö sai silmiinsä vähän kimalletta FUN Lacquerin Royal Chapel(h) lakasta. 


Tykkään kovasti tuosta Models Ownin lakasta, mutta se on mahottoman hankala levitettävä. Vaikka on paksu koostumus niin jää silti vähän näkymään läpi kahdellakin kerroksella kun ei levity tasaisesti. Laattana oli Born Pretty laatta #24 joka toimi hyvin, vaikka olen kuullut että jotkut näistä pyöreistä laatoista on liian hennosti kaiverrettu. Itselle ei ole tullut vielä niin virheellistä vastaan. 
Born Pretty Storesta saat 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla DILEX31.


Models Own Diamond Luxe - Carat coral
Konad tumma hopea
BP-24

Onko teillä joku ihastus&vihastus lakka mistä vaan ei osaa luopua vaikka joka kerta joutuu kiroilemaan kun sitä käyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)