tiistai 2. helmikuuta 2016

Sweet Hoook & Neon Rosebud(h)

Ajatus puolikuu manikyyristä on houkutellut jo jonkin aikaa, mutta minulla ei ole siihen sopivia vinyyleitä niin se on jäänyt tekemättä. Eräässä youtube/instagram videossa näin käytettävän kynsinauhojen suojaksi tarkoitettua lateksia apuna ja päätin kokeilla itsekin. Hyvinhän se toimi, omassa lateksiputelissa oli siveltimen sijasta "tyyny"-pää jolla oli helppo tehdä tarkat rajat kynnen tyveen aina lakkakerroksien välillä. 

Alunperin oli tarkoitus käyttää valkoista lakkaa alla, mutta jostain syystä kenkälaatikosta näppeihin tarttui China Glazen Sweet Hook jota en olekkaan vielä käyttänyt. Koristeluun arvoin sitten FUN Payday(h) tai ILNP Neon Rosebud(h) lakkojen kesken. Neon Rosebud oli vielä käyttämätön ja sopi hyvin vaaleaan Sweet Hookkiin. Rosebudin työpöttely meikkisienellä olikin haastavampaa, lakan flaket on niin pieniä ja hienojakoisia että ne hyvin nopeasti tarttuivat kiinni ja tasaisen jäljen saaminen oli työn alla. Puolikuiden reunaa joutui paikkaamaan siveltimen avulla.Aksenttikynteen piti tietenkin tehdä jotain erilaisempaa, joten siihen päätyis negativespace -tekniilakka kolmion mallinen "puolikuu". Siihen pitikin käyttää teippiä avuksi että sai suorat rajat lateksilla.
Suoran led-valon alla lakkaus näyttää tältä.

  
Käytetyt lakat:
China Glaze - Sweet Hook
ILNP - Neon Rosebud(h)

Jos nämä nyt yhden työillan kestäisi niin olisin onnellinen =) Voi sitten keskiviikon tallipäivän jälkeen keksiä jotain uutta. Vinkkejä ja toiveita sitä varten otetaan vastaan! 
2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana idea! Ja todella nätti toteutuskin, tykkään :) ♥ Mä olen muuten jotenkin kuvitellut liittyneeni sun blogin lukijaksi jo aikaa sitten, ja nyt tässä jokin aika sitten havahduin miettimään että miksei sun postauksia tule mun lukulistalle! No, sitten tajusin ettet edes oo mun lukulistalla, tsih :D Nyt on sekin asia sitten korjattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa muistan että joskus liityit lukijaksi, mutta sittemmin katosit kai? :D

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)