maanantai 15. helmikuuta 2016

Toiset sydänkäpyset ja arvonnan palkinnot

Enpäs eilen saanut mahakivuilta tehtyä postausta, kynsien lakkauskin oli tuskan ja hien takana. 
Jälleen kynsien tekeminen meni niin että olin suunnitellut ihan jotaian erilaista, mutta siinä vaiheessa kun kaivelin kenkälaatikoista lakkoja, tarttui käteeni ihan eri lakat mitä piti! 
Lakkaukset "rakentui" kynsille sitä mukaa kun niitä tein, eli vanhat suunnittelut meni odottamaan seuraavaa kertaa ja näpräilin ihan jotain muuta.

Muistatteko sen ihanan kissakuvion laatasta Infinity Nails -122, jota käytin Stamping frenzy #3 postauksessani? Se laatta on niin söpö, mutta hirvittävän ruuhkainen. Parhaiten siitä saisi yksittäisiä kuvia varmaan decaleita tekemällä... Tai sitten tekee niin kuin minä, eli vaikeasti :D 
Halusin asettaa kuvan tiettyyn kohtaan, eli piti ottaa CJS käyttöön ja siinä tulikin eka mutka matkaan, meinasin ensin että putsaan kuvion leimasimella asetoonilla, mutta eihän se onnistu CJS kanssa. Eli käytin sitten teippiä! Koetin ensin rajata leimauslakan mahdollisimman lähelle itse kuviota ja loput ylimääräiset poistin pienellä teipin palalla varoen rikkomasta kuviota. Hyvään käyttöön tuli taas kesällä ostamani suurennuslasilamppu =)


Pohjalle laitoin ensimmäisenä käteeni tarttunut lakan China Glazen Igniting Love, leimauksessa käytössä ihka ensimmäinen hololakkani, kaiken "pahan" alku ja juuri, Color Club Eternal Beauty, joka on todella hyvä leimauslakka ja tooooosi kaunis ihan itsekseenkin.


Lähikuvaa kissapariskunnasta.


Laitoin muihin kynsiin holo-efektiset sydämmet, peukalot sai niitä useammankin(näin jälkeenpäin miettiessä, näyttäisi ehkä paremmalta kun olisi laittanut kaikkiin leimaamattomiin kynsiin 3-4 sydäntä). Kamera lätisti sydämmien holot, livenä ovat paljon värikkäämmät.


China Glaze Igniting Love
Color Club Eternal Beauty
Laatta: Infinity Nails -122

1v blogi arvonta on tämän pvän loppuun vielä "avoinna", eli reipas puoli tuntia.

Ja sitten ne palkinnot arvontaan! Kaivelin kaikki minun kynsitarvike kaapit ja kasasin tupla-koristeet sekä mitkä olen saanut tilauksien yhteydessä lisänä. Sekä tietenkin lupaamani Chi chi lakkasetti.
Mukana on: Chi Chi glow in the dark nail set, 2 Moyou koristehyrrää, 1 värikäs hyrrä, irtostrasseja ja isompia koristeita, 2 ploa kynsiliimaa niiden kiinnittämiseen, pieni kasa vinyyleitä mm Vibrant Vinylsiltä, 2 arkkia decaleita 1 arkki tarroja, koristeteippi, 2 prk samettijauhetta ja 1 prk sugarnails glitteriä.
Olisiko siinä tarpeeksi? =)

2 kommenttia:

Kerrothan terveisesi! :)