perjantai 29. tammikuuta 2016

Holo-orkideat

Sain Antilta synttärilahjaksi(oikei, piti ihan pyytää että "viitsisitkö käyä ostaa" :D) orkidean ja se on kyllä nätti kukka. Se on täydessä kukinnassa(kuten aina myynnin hetkellä) ja tipautti yhden parin kukkia kukkavanasta jo tässä parin viikon aikana kun ovat herkkiä muutoksille. Nuo lakastuneet kukkaset on tosi nätit ja sain niistä idean ja värit kynsille.

 Kuva orkideasta, perhosorkidea nimeltään(Phalaenopsis, Moth orchid).Värien löytymisen kanssa menikin hetki, pohjaväri oli ehkä helpoin. Colors by Llarowen Blonde Ambition, hempeä nude holo. Sen jälkeen pähkäilin useamman eri violetin värin kanssa(nukuin yön yli ja kävin tallillakin :D), lopulta päätin töpötellä pientä pyöreää liukua Nubarin Iced Licoricella ja leimat China Glazen chromelakalla Joy:llä. Testailin varmaan 5-6 eri leimalakkaa ennen kuin päädyin tähän. Itse asiassa oikean käden kynsillä on CGn vaaleampi chrome(poetic tai delight, nyt en enään muista :D), mutta se sittenkin tuntui hukkuvan pohjaväriin liikaa joten vaihdoin. 


Pienen tarkastelun jälkeen päätin vielä lisätä mini-pisteitä leimakukan keskelle. Haluamani oikean värinen violetti löytyi juuri saapuneesta Arcane Lacquerin Catastrophic Scenestä.

(tästä toisesta kuvasta en ole kovin tyytyväinen, mutta siinä tulee esille pohjan holot parhaiten kun on suoran ledivalon alla otettu, niin lisäsin sen tähän vielä)

Colors by Llarowe Blonde Ambition
Nubar Iced Licorice


China Glaze Joy
Arcane Lacquer Catastrophic Scene


Leimaukseen käytin BornPrettyn BP-46 laatan isoa kukka kuvaa.

Jännää mistä nuita inspiraatioita kynsien tekoon aina välillä tulee... 
Tarkkasilmäiset varmaan huomaa että kynnet on viilattu eri muotoon kuin ennen. En tiedä mikä mielenhäiriö minulla tuli, mutta piti tehdä nyt vähän manteli -muotoa vaihteluksi. 
Minkä muotoisista kynsistä tykkäät itse? 

Muistathan myös osallistua blogin 1-vuosipvä arvontaan! Aikaa 15.2. asti!!
Arvontaan pääset täältä.


6 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus, hyvin jäljittelee kukan värejä ja tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Kyllähän siinä menikin hetki kun etsin sopivia väriyhdistelmiä, decal matto oli kovalla käytöllä :D

   Poista
 2. Oooh miten kaunis lakkaus! ♥ Itsekin rakastan orkideoja, ja siksi nää ihastuttaakin niin kovin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Mulla on jo hirveä hinku ostaa toinen orkidea :D

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)