perjantai 22. tammikuuta 2016

Stamping frenzy #4 Chi Chi

Heti kun testailin Chi Chin lakkoja teki mieleni kokeilla myös leimausta niille. Olivat niin kivan paksun oloisia. Pari vkoa sitten illalla tylsistyneenä kaivelin paketit esille ja aloin käymään niitä läpi apuna Clear Jelly Stamper ja Messy Mansion decal mat. Valitettavasti kuvat napsin kännykällä, mutta kävin ne koneella läpi ja ihan kiitettävästi niistä saa selvää pigmentit =) Mitä nyt mun oma tähtäily leimasimen kanssa meni vähän niin ja näin, pari uusinta kertaakin piti ottaa kun onnistuin suttaamaan leimat ihan sotkuun.
Huomasin myös että parempi jälki tuli kun antoi vähän lakan kuivahtaa stamperille, sen huomaa varsinkin niissä kuvissa missä paksumpi leimajälki on epätasaista kun en antanut kuivua. Pieni puhaltaminen myös auttoi. Tosin tämä tekniikka ei toimi muilla stampereilla!

Chi Chi Goes To Rio:ssa oli ehkä heikoin pigmentti, valkoinen oli ainoa jokseenkin siedettävää jälkeä jättävä lakka. Ja en vielä kuivatellut lakkoja kunnolla välissä.. Se näkyy myös jäljessä :( Nyt jälkeenpäin miettii olisiko jälkikin vähän parempaa jos uudelleen leimailisi?
 Laattoina Infinity Nails -122(vas) ja Moyou Pro collection -08(oik)
Koska From Paris With Love -setissä oli puolet glitter-lakkoja, jäi niiden leimaustestailu vain neljään lakkaan. Ihan ok jälkeä, varsinkin Strolling With Champs Elysees(ylinnä) oli hyvä.
Laattana Moyou Kitty collection -12
I'm In Miami Beach. Valitettavasti tummemmat lakat paketin alariviltä jättivät huonointa jälkeä(kuvassa oikealla puolella) ja vaaleatkin alkoivat olemaan koostumukseltaan heikompia tähän tarkoitukseen.
Laattana Moyou Pro collection -08
Absolutely Fabulous London. Kirkkaita lakkoja ja ihan kiitettävä jälki leimaukseen. Tykkäsin =) Tässä vaiheessa olin jo perillä tuosta lakan kuivattamisesta stamperiin ja jälki alkoi paranemaan.
Laattana Moyou Pro collection -15

Mitäs tykkäätte? Toimisiko leimauksessa? Entä sävyt? 
Kovasti on pastellin oloisia suurin osa, ainakin omaan silmään, mutta saattaahan niillekin olla joskus käyttöä ;)


1 kommentti:

Kerrothan terveisesi! :)