maanantai 18. tammikuuta 2016

Sumua ja savua

Voihan flunssa :P Kaksi päivää täällä niiskutellut ja aivastellut.. Ilmankosteutuskonepöhötin porisee jatkuvalla syötöllä että minä olisin edes jontenkin elinkelpoisen oloissa. Oli muuten hermoja raastavaa tehdä kynsiä kun nenä vuotaa ja aivastuttaa jatkuvalla syötöllä :D 

Nyt on ollut pienenä villityksenä smoke manicure/smoky nail art kynnet.. Eli asetoonilla liuotetaan vaalea creme lakka mustan tai tumman värilakan päällä. Siitä tulee muuten jännän näköistä eikä yksikään kynsi ole samanlainen! Charming Nailsin Taina teki ihanat savukynnet, joista sitten itse innostuin kokeilemaan myös. Ja koska en osaa tehdä asioita liian helposti, piti tietenkin laittaa enempi värejä testiin mukaan =)


Pohjalakaksi valikoitui China Glaze "Meet me under the stars", joka kyllä tuo mieleen mustan yötaivaan tähtineen. Lakka oli päässyt jo vähän jankkiintumaan, mutta ohentajalla sai taas uutta elämää ja pullonkaulan putsaus pumpulipuikolla+vanulla teki siitä kuin uuden =) Kolme kerrosta peitti paremmin kuin hyvin, mutta jostian syystä unohdin sen kolmannen kerroksen oikean käden kynsiltä! Tosin eroa ei kyllä huomaa ollenkaan paljaalla silmällä. Asetoonilla löträys vaan verotti enemmän oikean käden lakkauksia.


Päässä minulla oli värisävyt jotain revontulien sävyissä... Ja niihin valikoin Chi Chi Cosmetics scented lakat seteistä Rio ja London. Olenpas muuten ihan kokonaan unohtanut tehdä postauksen Rio lakoista! Huppista :)
Valkoinen ja lila(kyllä, se on oikeasti liila vaikka kuva heittääkin siniseen :P ) on Rio-lakkoja ja mintun vihreä London-setistä. Tuoksuvat kyllä hyvälle, mutta asetooni taisi haihduttaa ne pois kynsiltä :(
Minun ChiChi lakkojen swatch-tikut tuoksuvat vieläkin!
Mutta siis takaisin asiaan... Eli lakkaus toimii kutakuinkin näin: Mustan/tumman pohjan päälle laitetaan pari pientä tippaa(tai siveltimellä viivoja, kuten minä tein) vaaleaa lakkaa ja sitten asetoonia perään(huom, vähän ja varovasti! Kuten itse sain huomata kun ensimmäiset valkoiset lakat valuivat suoraan kynsinauhoille). Paras tekniikka minulle tuntui olevan siveltimen käyttö... Ja lopussa riitti ihan lakan ohentaminen asetoonilla ja siitä suoraan kynnelle, asetoonia lisäten kunnes lopputulos on halutun lainen.

En aluksi ollut ihan tyytyväinen kynsiin, se asetoonilla löträäminen meni vähän miten sattuu ja joskus oli liikaa lakkaa ja joskus liian vähän. Mutta sitten hetken mielijohteesta pistin matta päälyslakan vielä päälle ja jotenkin se vain sopi oikein hyvin. Paljon paremman näköinen mattana kuin kiiltävällä päälyslakalla.
Käytetyt lakat: 
China Glaze " Meet me under the stars"
Chi Chi Cosmetics Scented polishes:
"Lunch on Leblon"
"Surfing in Arpoador"
"Being Plastic Fantastic in Harrods"
Kiko mat top coat

Kävästiin viime viikolla primassa, sieltä mukaan tarttui viiden monitoimikorin setti ja sain järjestellä uuden(yöpöydästä työpöydän lipastoksi siirretty) lipaston kynsikoristeille. Sitä ennen työpöytä oli hukkua pensseleihin, kyniin, lakkoihin, laattoihin, pumpuleihin jnejne :D 
Mutta nyt on kaikki ihanasti järjestyksessä! Uskaltaa mieskin tulla pöytäkoneelle jos tarvetta :D


Onko muillakin työpöydän siisteyden kanssa "ongelmia"? Ne lakkapullot kun niin helposti leviävät pitkin pintoja ympäri asuntoa ;)

2 kommenttia:

  1. Kauniit ja ihanan mystiset :) itsellä ainakin tuppaa leviämään lakat pitkin kämppää. Vähän auttaa jos on niiden säilytyslipasto (Helmer) järjestyksessä silloin ne tulee helpommin laitettua paikoilleen :)

    VastaaPoista

Kerrothan terveisesi! :)