tiistai 19. tammikuuta 2016

Chi Chi Cosmetics polish set #4

Unohdinpa sitten tehdä neljännestä setistä postauksen. Kuvat olin jo valmiiksi ottanut ja laittanut mutta teksti ja julkaisu unohtunu! Neljäs ja viimeinen boxi on nimeltään Chi Chi Goes to Rio! 
Aivan ihanan kirkkaat värit! Ja boonuksena ovat laittaneet vielä valkoisen mukaan. Kauniita cremejä, peittävät kahdellakin kerroksella, itse käytin tikkuihin kolme tasaisen tuloksen saamiseksi. Taas kohtuu nopsasti kuivuvaa sakkia tämäkin setti ja levittyy nätisti ohuita kerroksia käyttäessä. En kyllä osaisi sanoa mikä näistä on lemppari, ehkä alarivin ensimmäisenä oleva liila tai sitten siinä vieressä oleva kirkas punaine tai ehkä se valkoinen kun siinä on niin ihana vaniljan tuoksu! :D

Final polish set is named Chi Chi Goes to Rio. It has beautiful bright colors in creme polishes. Also white is included which is a nice suprise! Consistency is again nice and opaque in two layers. I used three to get an even finish on swatches.


Olen kovasti harmitellut kun näissä on niin keväiset ja kesäiset värit että ei ole vielä kynsille isommin eksyneet... Mutta kohtahan se on kevät taas!


1. Hand gliding in Rio
Light blue
2. Sugar loaf mountain View
Bright green
3. Cobacabana Beach Volleyball
Bright yellow
4. Strutting Down Ipanema beach
Coral/salmon

5. Surfing in Arpoador
Indigo
6. Dancing Samba in the Street
Crimson red
7. Rio Carnaval
Bright rose red
8. Lunch in Leblon
white 
Noin, nyt on kaikki neljä settiä esitelty. Mutta ei se vielä tähän lopu! Testasin kaikkia myös leimaamiseen :D Eli lisää odotettavaa(toivottavasti ei nyt tällä kertaa näin pitkään tarvitse odotella) Chi Chi lakkojen osalta! ;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Näissä on tosi kivat värit! Harmi kun tuntuu ettei chichi:n sivuilla enään ole oikein lakkoja, taisivat siirtää niiden myynnin kivijalkakauppoihin.

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)