maanantai 2. toukokuuta 2016

Kittyjä ja vappua!

Mulla kävi mahoton tuuri ja voitin Nena Sofia's blogin arvonnan! Paketti saapui viime viikolla ja siinä oli ihan mahoton määrä kaikkea jännää. Mm OPIn New Orleans -minisetti ja Hello Kitty -leimauslaatta. Koristeista osa lähti etiäpäin kun juuri olin karsimassa jo olemassa olevia koristeitani rankalla kädellä, eiköhän ne kotinsa löydä muiden ohella =)

Heti alkuun mulla piti päästä testaamaan HelloKitty laattaa ja tottakai aloitettiin hienon haastavasti leima-decaleilla. Laatan kuviot ovat tosi pieniä ja niiden värittäminen Messy Mansionin decal matolla oli aikamoista ähertämistä suurennuslasilampun ja ohuiden siveltimien kanssa.

Alunperin piti tehdä mustat tai vaihtoehtoisesti kirkkaammilla tipeillä ranskis, mutta päivän ajan tuskailin minun ranskis-lakan tummuutta(sopii kesäruskealle, mutta ei talvi-kalkkunalle) ja olin jo aikeissa ottaa pois muuttaen suunnitelmia, joten testasin ihan huvikseni osaisinko tehdä tipit vapaalla kädellä(ennen tehnyt vain fish-tail tyyliset). Nappasin pöydällä olevan China Glaze Joy -lakan käteen ja vetelin aika haparoivin ottein tipit kynsille... Ja nehän onnistui mainiosti! Ehkä ensikertalaisen tuuria? Ne kun onnistui niin nätisti en hennonnut pois ottaa, joten koetin josko juuri kirppis-löytönä ostettu A-England Hurt No Living Thing pelastaisi tummaa pohjalakkausta ja auttoihan se vähän. Ainakin sen verran riittävästi että päätin tehdä decalit tälle pohjalle ja ainakin omaa slmää miellyttävät niistä tuli!


Pohjalla Rimmel Cafe au lait 464
China Glaze  Joy (Romantique II)
A-England Hurt No Living Thing
Decaleissa värittämineen käytetty Chi Chi -scented lakkoja.

Ei ehkä ihan täysin vappuista väriä, mutta hauskan hassut =) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)