tiistai 17. toukokuuta 2016

ILNP - Timeless Vow

Viime aikojen lakkahankintoja sekä kirppislöytöjä testailin tuossa eilen. Toki olen kaikki tikuttanut, mutta parhaiten lakan näkee omalla kynnellä. Ja kyllä sieltä pari päätyi myytävien lakkojen koriin. Mutta muutama ihastuskin löytyi. Kuten ILNP - Timeless Vow, nätti holo kultaisilla hippusilla. Samantien teki mieli tehdä jotain lakan kanssa yhdistäen kultaan joko leimaamalla tai muuten.
Vaihteluksi päädyin muuhun kuin leimaamiseen. Blogi arvonnassa voittamassani palkinnossa oli mukana vinyyleitä, joista yksi jo jonkin aikaa hankinnan alla olleet kaarevammat ranskisvinyylit. Eli niitä testailemaan!Heti kun olin saanu tipit tehtyä huomasin että olin aika samanlaisen lakkauksen tehnyt jo joulukuussa postaukseeni. Eli jotain piti lisätä jotta ei nyt ihan toistoksi menisi. 


Kaivelin Born Pretty Storesta ostamani strassi-hyrrän laatikosta ja siitä pienimmät kultaiset niitit mitä löytyi. Lätkin niitä päälyslakan päälle miten sattuu ja pistin uuden kerroksen Seche Viteä päälle.Pientä kuvatulvaa havaittavissa :D  


Pohjalla: ILNP - Timeless Vow (Spring 2015)
Tipit: Essie - Good as Gold (Mirror Metallics)
Vinyylit MiVinyls
Niitit BPS
(10% Ale normaalihintaisista tuotteista koodilla DILEX31)

Odottelen että pääsen tekemään kunnolla ranskalaisia manikyyrejä... Tilasin nude-lakaksi ebaystä Essie - Au Naturel, mutta ei ole vielä saapunut. Koetin myös tehdä kirkkaaseen lakkaan oman "sotkun" mikä ei ollut ihan onnistunut :D Toivottavasti tuo uusi Essie vastaa enemmän omaa ihonsävyä. Monet nude-lakoista kun tuppaa olemaan enemmän pinkkiin suuntaan ja oma ihonväri on keltapohjainen, joten pinkit näyttäisi aika feikeitä.
Onko omia ranskis manikyyri suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)