torstai 19. toukokuuta 2016

Glam & Essie ranskis

Jeij! Posti toi uuden ranskis lakan testiin. Eli siis ebaystä tilaamani Essie Au Natural, jota kynsikoriste-ryhmässä minulle ehdotettiin kun kyselin hyviä ranskis lakkoja vähän keltapigmenttisemmälle iholle.
Sävy on kyllä tosi hyvä minulle, mutta kovasti hämmstelin valkoista/hopeaa shimmeriä mitä lakassa oli. Shimmer ei onneksi kovin hyvin näy kynsillä, on sen verran himmeä. Värinä muutenkin tosi nätti, ehkä juuri sen shimmerin takia ja voisin kuvitella käyttäväni sellaisenaan jonkun peittävämmän nudelakan päällä jotta saa paremman peittävyyden.


Automaattisesti tartuin taas viime kerralla käyttämiini MiVinylsin kaareviin vinyyleihin. En kyllä tiedä mikä mielenhäiriö minulle tuli ja päätin tehdä tipit Glam Polish Comet Strom kirkapohjaisella flake-lakalla...! Ihan kuin ei olisi muutenkin haastavaa käyttää vinyyleitä =D On muuten ensimmäinen Glam Polish lakka minulla, lakkakirppikseltä haalittu.


Sai olla aika ripeä jotta onnistui töpöttelemään sienellä hyvän peittävyyden aika "löysähippuisella" lakalla tippeihin. Ja vinyylien poiston jälkeen sai korjailla muutamat kohdat. Flake lakalla tippejä tehdessä joutuu kyllä tekemään erilliset rajat ja päädyin sutimaan ne akryyleillä jotta voi korjailla jälkikäteen. Vielä lopuksi nappasin yhden vinyylin samassa blogiarvonta palkinnosta tulleesta paketista ja tein aksettikynnelle vähän kuviota samalla lakalla.

  

Käytössä olleet:
Essie - Au Natural(Bare Necessities Spring col. 2005)
Glam Polish - Comet Storm(Fantasia Flakies 2014)
MiVinyls

Glam Polish kyllä ainakin tämän lakan perusteella miellyttää kovasti, katsotaan jos joskus löytyisi muutakin kuin flake-lakka minun hyllytä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)