torstai 26. toukokuuta 2016

Toukokuun uusia tulokkaita ja piCture pOlish persikkaa


Kynsilakat jäi tältä kuulta aika minimi-ostoksiin, onneksi =) Parit pakolliset ebaystä ja pari löytöä FBn kynsikirpusta. Yhtä ebayn hankintaa olenkin kerennyt jo käyttämään edellisessä postauksessa, muut on vasta tikutettu. China Glaze White on white oli pakollisia hankintoja, koska aijempi pullo alkaa vetelemään viimeisiä. Tykkään sitä käyttää omana valkoisena lakkana, ennen oli GT white, mutta se tuntu jankkiintuvan kovin nopeasti ja muutenkin levittyvyys oli huonompi kuin tässä Chinan lakassa.  Essien Au Natural tuli ranksislakaksi ja toimii siinä mainiosti. Fanilta ostin KBShimmer Talk Qwerty To Me(syksy 2015), joka mielestäni on jokaisen nörttitytön must-hankinta :D Sekä ihka ensimmäisen Girly Bits lakkani Through the Looking Glass (Limited edit. Ermahgerd Flerkers Collection). Girly Bits yllätti positiivisesti, normaalisti tämmöiset kirkaspohjaiset lineaariset flake holo-lakat ovat enemmän topcoat tyylisiä, mutta tämä peittää helposti yksistäänkin parilla kerroksella, varmaan sienellä töpöttäessä riittää yksikin kerros ja flakeja tulee enempi.


Kynsillä tällähetkellä löytyy mahdottoman söpö väri Picture Polishilta Peaches n' Cream, joka nimensä mukaisesti on pehmeä persikkainen väri. Hiukan pettynyt lakan koostumukseen, levittyi aika raidallisesti ja vasta kolmannella kerroksella sai tasaisen peittävyyden. Tottunut PPn lakoilla parempaan. Mutta väri on kivan hempukka! =D  Leimattu Color Clubin Revvvolution laatasta Über Chick 4-01, ainakin yritys oli kova... Laatassa tosi pientä kaiverrusta osassa kuvista ja tässäkin kukassa ne pienimmät eivät tahtoneet nousta kunnolla. Perus mustalla leimauslakalla olisi varmasti paremmin onnistunut, mutta halusin vähän pehmeämpää väriä. Leimasimena oli testissä uusin BPSn leimasin, kirkas tyyny kirkkaalla pidikkeellä ja korkilla. Vähän Picture Polishin tyylinen. 
Päivän katselin kynsiä sellaisenaan, sitten vetäisin päälle vielä Essence Satin mat top coattia =)


Pitänee kokeilla tuota laattaa vaikka silikooni-leimasimella, jos lähtisi paremmin kuvaa kynnelle asti. Mutta nyt pitänee pari pvää mennä näillä =) Ja onhan tuo nätti kuva, sopii lakkaan täydellisesti! Omasta mielstäni ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)