sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Värejä ja folioita, sekä paljon kuvia

Aloitetaanpa maaliskuun kynsilakkaostoksilla. Taas kirppislöytäjä Heliltä! Kun sain lakat käsiini piti vähän naureskella että jopas onnistuin haalimaan samaa sävyä jälleen(vaikka ostin lakat 2-3 osassa, kun Heli niitä uusia myyntiin siirtyneitä minulle"tyrkytti" vähän väliä). Punaista, violettia ja paljon holoa! Varsinkin Colors by Llarowen Love, Actually ihastutti kovasti ja se päätyikin heti alkuun kynsille. Laitoin tähän pari swatchi kuvaa ks lakasta.


Kotiutuneet lakat: 
ILNP Lulu (syksy 2015)
Emily de Molly Fergi and Jesus 
Glam Polish(ensimmäinen GP lakkani!) Comet Storm (Fantasia Flakies)
 Colors by Llarowe Dirty Diana(tämä tuli ihan vain nimen takia, mutta onneksi on myös nätti lakka!) (Tribute to MJ)
Colors by Llarowe Love, Actually (Val Day Trio 2015)

Ja sitten ne kuvat jälkimmäisestä. Ensin pehmeässä valossa(lightboxissa) otettu kuva ja sitten suoran valon alla. Lakan himmeä holo ei tule kuvissa esille, auringon valossa kyllä. Mutta on muutenkin kaunis veren punainen tuijottelulakka. Mietin pitkään miten koristelisin ja päädyin etten mitenkään :) Ensi kerralla sitten.Pääsin taas näpräämään keväisempiä sävyjä. Ja vesidecaleitakin vihdoin osasin käyttää pitkästä aikaa, ei aina viiti leimata ;) Halusin pirteät kynnet ja aluksi en ollut varma tulisinko tykkäämään ks yhdistelmästä, mutta sekän toimi oikein kivasti ja viihdyin lakkauksilla pitkään(niin pitkään kuin töiden ja tallipäivien jäljiltä voi). 


 Kertoilempa lakat alempana!


Käytetyt lakat:
Pohjalla China Glaze Shore Enuff (Summer 2014 Off Shore)
Päällä Colors by Llarowe Jackie (Dr Who)
Decalien kanssa koristelut Fun Lacquer Secret (h) (1st Anniversary)


Ja sitten päästäänkin siihen mitä löytyy nyt kynsiltä!
Tein nämä työkynsiksi perjantaille ja en kerennyt ottamaan kuvia ennen kuin lauantaina... Valitettavasti se myös näkyy lakkauksen kuluneisuudessa, eli elkää antako sen häiritä isosti.

Halusin jotain metallista ja mielellään lähemmäs pronssia kuin kultaa/hopeaa. Pohjalle pääsi China Glaze Goldie but Goodie, joka on ehkä kullan suuntainen mutta sellaista patinoitunutta kultaa. Aluksi oli suunnitelmassa leimata, mutta se meni ihan häneksi eikä ottanut onnistuakseen ja lopputulos ei miellyttänyt silmää ollenkaan. Onneksi teippi on ystävämme ja sain sillä konadin mustan leimalakan napsittua pois kynsiltä.  Pieni epätoivo iski(töihin lähtö lähestyi uhkaavasti) ja nappasin foliot käteen. Valikoin niistä pohjavärin kanssa sopivat foliot ja Essencen folioliiman kanssa aloin lätkimään niitä aika randomina pitkin kynsiä. En ole kovinkaan tottunut folioiden käyttäjä ja olen vähän niitä vieroksunutkin, mutta nyt kyllä tykästyin. 


Päälle vielä KBShimmerin I Only Have Ice for You scattered holotopperia ja tuli ihanat tuijottelukynnet! Koska kaksi kolmesta foliosta oli holo-kuvioisia en käyttänyt suoraan Seche Viteä päälle, se nimittäin himmentää holot tehokkaasti. Laittamalla väliin holotopperia pysyy foliot kirkkaina :)
Koetin kovasti saada kameraa nappaamaan kuviin myös holoefektit, hiukan himmeäksi jäivät valitettavasti. 


Mukana siis oli:
China Glaze Goldie but Goodie(Fall 2013 Autumn Nights)
KBShimmer I Only Have Ice For You(Winter 2013 Blogger collection)


Huih, siinä oli läjä kuvia mitkä piti karsia, editoida ja postata... On ollut vähän kiirettä kun juossut töissä ja tallilla vuoronperään. Uutena lisänä laittelin nuita lakkojen nimien perään mistä kokoelmista ne löytyvät ja miltä vuodelta, mikäli vain on mulla tiedossa :) Koetan muistaa jatkossakin!
Kohtuu hiljainen maaliskuu oli uusien lakkojen suhteen, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)