tiistai 5. huhtikuuta 2016

Clear Jellyjä testaamassa

Teinpäs eilen leimauksia ja samalla testailin eri clear jellyjä mitä minulta löytyy. Mukaan pääsi  (kuvassa vas -> oik) Born Pretty store, CJS pehmeä tyyny ja CJS kovempi tyyny. Pehmeä tyyny on dashican pidikkeessä. Laattoina toimi kaksi käyttämätöntä(toinen kirppikseltä, toinen BP:ltä uutena ostettu) laattaa sekä aina toimiva pitsi-ihanuus DKR Nails(joka sitten jäi kokonaan käyttämättä). Uutena testiin pääsi myös leimauslakka Moyou Londonilta Purple Punch, jonka ostin Cesarshopista maaliskuussa.

Nyt pientä kuvatulvaa, olkaa hyvä! =)


Ensin testattiin Emily de Molly laatta EDM04, kovin narmuinen laatta kyseessä joten odotukset eivät kovin korkealla olleet.


Ja kyllähän sen huomasi. Leimat tahtoneet nätisti nousta tyynyille, CJS:n kova leimasin oli selkeästi paras naarmuisen laatan kanssa.


Eli vaihdettiin laattaa, QGirl-048 on tosiaan ihan uuden karhea, vasta muoveista kuorittu laatta. Kaiverrukset ovat ohuempia viivoja kuin EDM laatasta käyttämäni osa.


Heti ensimmäisellä kerralla leimat nousivat todella nätisti. Kuvia katsoessa lähempää, huomasin pehmeän leimasimen jättävän kuplia leimaan. Jälki näkyi myös kynnellä ikävinä aukkoina leimassa.


Lähikuvat(huomasinpa että tarkennus kirkkaaseen leimasimeen ei autofocuksella onnistu):

BPS


Pehmeä CJS


Kova CJS 


Saman leiman laitoin kynsille kun sopi niin hyvin. Pohjalla on Dance Legendin musta, peittää yhdellä kerroksella, mutta alkaa olemaan jo aika jankkia enkä saanut kovin tasaista jälkeä. Mattasin kynnet Essencen satin matt top coatilla, olisi ehkä voinut matata jälkikäteen, mutta tein pohjan jo edellisenä päivänä enkä ollut vielä varma tekisinkö kynsille sen enempää, koska matta musta oli niin nätti jo itsessään.

Etu- ja keskisormessa on käytetty CJS kovaa leimasinta, nimetön pehmeällä ja pikkurilli BPS leimasimella.  Muuta leimasimien käytöstä voi sanoa että CJS pehmeä ja BPS leimasimet vaativat ripeää käyttöä, eli lakka ei saa kuivua tyynylle, kun taas CJS kova leimasimen kanssa kerkeää tähtäillä vaikka kuin pitkään ja leima irtoaa vielä kivasti kynnelle. Tosin, CJS kovan leimasimen kanssa kynnen kaarevuus ja/tai epätasaisuus tuottaa ongelmia, kuten minulla kävi.. Mutta leimasimen hyviä puolia on että voi aina jälkeenpäin korjailla kun ei tarvitse kiirehtiä.

En laittanut päälyslakkaa leimausten päälle, tuleepi samalla testattua Moyou London lakan pysyvyys.Loppujen lopuksi kaikki leimasimet periaatteessa toimivat hyvin, vain CJS pehmeän kanssa oli vähän sanomista, kuplat saattoivat tietenkin johtua lakasta, pitänee testailla itsekseen uudemman kerarn. Mattapintaan leimojen tarttuminen tuotti ongelmia, tosin suurin syy taitaa olla päivän vanha lakkaus vaikka kyllä pesin kädet saippualla ensin. Ihan kivaa jälkeä silti tuli, suosikiksi edelleen jäi ehkä CJS kovempi leimasin, se ensimmäinen clear jelly mikä tuli markkinoille. Toiseksi omaan mieleen oli Born Pretty storen läpinäkyvällä pidikkeellä oleva, tässä ainoa huono puoli oli että tähtäilyaika jää vähäiseksi jottei lakka kerkeä kuivua tyynylle.

Ja pitää vielä mainita että BPS ja CJS pehmeä eivät leimaa ehyenä decal matolle, molemmat tahmaisia(CJS enemmän) tyynyjä. CJS tyynyt myös ovat paljon herkempiä murtumaan kuin BPS, tosin ovat samantuntoista materiaalia. Omassa kovassa CJS tyynyssä onkin jo pari lattialle tippumisen jäljiltä tullutta pientä rikkoutumaa, muta ne eivät ole vaikuttaneet käyttöön. Myös kaikkia tyynyjä on pyyhkäisty kevyesti kynsilakanpoistoaineella, myöskin toimivat hyvin tämän jälkeen. En kumminkaan suosittele uittamaan kynsilakan poistoaineessa taikka puhtaassa asetoonissa sen useammin, sumentuvat varmasti käyttökelvottomiksi.

Ainiin, pitääpä mainita toinen tuote mikä pääsi samalla testaukseen! Born Pretty Storesta ostamani Polish Remover Paper rulla. Voi siis käyttää samalla tavalla kuin vanulappuja. Ihan ok toimivaa tavaraa, leimaamisen kanssa joutuu vähän useammin vaihtamaan uuteen kuin vanulappuja, mutta eipähän jää kynsiin pumpulia mikä on ainainen kirous vanulappujen kanssa. Hinta isompi kuin perusvanulapuilla, muta rulla on todella iso ja siinä on 500 palaa.

Kaikki tarvikkeet ovat ostamiani verkkokaupoista ja FB kynsikoristekirppikseltä. Born Pretty Storesta saa 10% alennuksen normihintaisista tuotteista koodilla DILEX31.


Leimasimet:
Born Pretty Store Clear Jelly
CJS Super Soft
CJS original
Laatat:
QGirl-048
EDM04
Lakka:
Moyou London Purple Punch

Minulla ei taida olla paluuta normi leimasimiin enää :D Tuntuu että kirkkaiden jälkeen ei luonnistu värillisten käyttö ollenkaan, tosin leimasin decalien ja vesimarmorointiin ne toimivat mainiosti.
Joko teiltä löytyy läpinäkyviä leimasimia? Mitä merkkiä? Suosittelisitko minulle näiden seuraksi?

2 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa CJS ja siihen sekä kova että pehmeä tyyny. Kovaa en tosin ole juurikaan käyttänyt. Olen aika tyytyväinen. Kaikki leimat ei nouse yhtä hyvin kun vanhalla luottoleimasimella, joten vähemmän kohdistuskriittiset leimat leimaan edelleen mieluummin muulla kuin CSJ:llä.

  Kaunis lakkaus :) näyttää kivalta matattuna! Tuli itsekin muuten juuri leimattua violetilla mustalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko huomannut eroa kovalla ja pehmeällä, vai onko kyse vain minun taidoista? :D Musta ja violetti sopivat hyvin yhteen <3

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)