torstai 31. maaliskuuta 2016

Chrome pitsiä

Tiedättekö tunteen kun alat tekemään jotain ja päädyt puuhaamaan ihan toista? Esim kuten tänään piti leimasimia vertailla ja päädyinkin leimaamaan kaikki kynnet samalla leimasimella, mutta eri lakoilla. Eli leimasinvertailu joutuu vielä hetken odottamaan, haluan nimittäin tehdä sen omille kynsille, en decal matolle taikka tikuille.

Mutta leimailuhassuttelua silti postaamassa =)

Aijemmat samantyyliset pitsileimailut tein Stamping frenzy #2 postauksen aikana, mutta en tainnut postata niistä kuvaa muualle kuin FB ja IG :lle. Mutta tykkäsin kovasti tyylistä, en itse asiassa tiedä onko tekniilla nimeä.. Jos jollakin on enemmän tietoa niin olisin kiitollinen viestistä =)
Päädyin nyt vähän värikkäämpään kuin mustaan. Postista tipahti pari uutta lakkaa ebaysta, ihanat China Glazen chromet seche viten seurana. Ja kuten minulla jo olevat CG:n chromet, myös nämä ovat loistavia leimaukseen. Alle laitoin pari kerrosta itse laimentamaani mustaa lakkaa(dependin kirkasta jossa muutama tippa GinaTricot mustaa). Olisi ehkä saanut olla se kolmaskin kerros näin jälkeenpäin ajateltuna.


Käyttöön tuli taas luotto pitsi-laattani, DRK Nails Themes enlaced ja jokainen kynsi sai oman kukkakuvion sekä värin. En  alkanut rajaamaan näitä tällä kertaa, ovatpahan vähän hempeämmän oloiset.


  
Käytössä olleet "leimauslakat" vasemmalta oikealle(peukusta pikkurilliin):
China Glaze
- Public Relations
- Scandalous Shenanigans
- Joy
- Delight
- Magical
Leimasin Born Pretty Store Clear Jelly
(-10% normihinasta koodilla DILEX31)
Laatta DRK Nails Themes LacedNämä Chinan metalliset on kyllä ehdottomasti minun suosikkeja leimailuun. Pitää etsiskellä uusia värejä lisää =) Mitä muita chrome-suosikkeja suosittelette testaamaan?

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat! Hauska idea tuo eri väreillä leimaaminen, toimii yllättävän hyvin tällaisella neutraalilla pohjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuo sopivat kyllä mahottoman hyvin yhteen... mielessä käynyt jo samaan tyyliin toteutettuna mustan mattalakan päällä jne ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuli vähän erikoiset, mutta itse ainakin tykkään.

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)