tiistai 22. maaliskuuta 2016

Tekstuuria & mattaa

Ehkä mä kohta osaan siirtyä keväisempään suuntaan. Nyt näyttää jo vähän sinne päin tai ehkä enempi syksyä :D Yritin pitää koko homman aika yksinkertaisena ettei sitten tule ylilyöntejä ja poistan lakkaukset heti. Näistä kyllä tykkään, vaikka oikea käsi olikin sellainen "testikäsi" joka nyt poikkeaa vasemmasta jonkin verran.

Kokeilin leimaamista matan ja hiekan päälle. Eli vakiokäytössä oleva seche vite jäi nyt käyttämättä kokonaan. Hyvin toimi ihan näinkin. 


Pohjaksi päätyi KBShimmer "Rust no one", syksyn kokoelmastahan se on, mutta niin nätti ruosteen oranssinen holo! Leimalakan valikointi olikin hankalampaa, vertailin useampaa chrome-lakkaa ja omaan silmää parhaiten sopi juuri ostettu Essie "Good as gold", toinen vaihtoehto olisi ollut CG "Joy", mutta jotenkin hiekkatopperin laittamisen jälkeen kulta sopi paremmin siihen viereen.


Teippasin kynnet puoliksi ja mattauksen päälle laitoin kerroksen hiekkatopperia. Tähän reunalle vielä leimasin kultaiset kuviot DRK nailsin ihanasta pitsi-laatasta. Väreistä ja kuvioista tulee ehkä mieleen viikinki/kalevala -tyyppinen vaikutelma.Käytetyt: 
KBShimmer "Rust no one"
Essie "Good as gold"
Kiko mat top coat
Essence "Sparkle sand"
Leima laatasta DRK Nails Themes Laced

Tänään myös saapui ihanaa täydennystä Kosmetik4Lessiltä. Koska rakastamaani mattatopperia, Kikoa ei enään kikon valikoimista löydy, päätin kokeilla suositeltua essencen samanlaista. Myös essencen cuticle remover on loppu(ja on jo aikakin ostaa uutta, hyih mihin kuntoon päässeet!) ja öljytkin vähissä. Toki piti samalla paletti luomiväriä sekä parit korostusluomivärit ostella.


Mitä on maaliskuun aikana muilla päätynyt ostoskoreihin?

Kuvaushommelit tuntuu sujuvan nyt ihanasti paremmin uuden kameran kanssa. Tässä parin vkon aikana tultu sinuiksi jo ja huomaa eron, nyt on jo mistä valita kuvia, ennen kun piti ottaa useampi uusinta että edes se pari löytyy. Ja huomasinpa lähikuvia kattoessani että nimettömän kynsinauhan alle oli vääntäytynyt RIPSI! Kertoo taas kuinka kuivat on kynsinauhat mulla ollu tänään aamulla :P Nypräsin salamatkustajan ulos hammastikulla, tahtoi olla tiukassa. Uusia kuvia en sen takia viitsinyt alkaa ottamaan. Ehkei se niin huomattavasti näy sieltä :D

2 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Kauheaa, että Kikon mattalakka on lopetettu. Mä olen käyttänyt sitä monta vuotta ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Mä ostin Essencen Gummy touch Bounce bounce -mattalakan, mutta se ei mattaa kunnolla ja nyt täytyisi löytää jokin kunnollinen mattalakka. Oletko kokeillut jo tuota satin matt -lakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mullekin kiko oli se just ihana mattatopperi joka ei peittänyt väriä, kuivuu nopeasti ja kestää pitkään mattana. Vielä en ole kerennyt essenceä kokeilla, kikoa on vielä ihan pikkaisen jäljellä(kuten kuvasta ehkä näkyy). Kuulin kyllä että tämä satin matt olis poistumassa valikoimasta, pitää varmaan hamstrata useampi pullo jos näin käy.

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)