sunnuntai 17. tammikuuta 2016

1v Arvonta!


Aloin tekemään blogia viime vuoden kevään #ablecs15 haastiksen ohella.. Ja tuli jatkettua näköjään sen jälkeenkin =) Vaikka ehkä vähän harvemmin kuin se kolme kertaa viikossa. Nyt voisi olla hyvä aika tehdä pieni arvonta! 
Ja kauheasti haluaisin kuulla risuja ja ruusuja blogista. En ole hirveän kokenut blogin pitäjä muutenkaan, joten tässä pikkuhiljaa koettanut opetella tyylejä jne. Mikä toimii ja mitä pitäisi olla lisää/vähemmän? 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Arpalippuja on mahdollisuus haalia kaksi kappaletta, seuraamalla tätä blogia sekä instagram tiliäni @dilenails.
Laitetaan vielä se kolmaskin arpalippu mahdollisuus! Eli arvonnan mainostamisesta saa yhden lisää. Tekstin yllä olevaa kuvaa voi käyttää jos haluaa =)

Aikaraja: Osallistumisaikaa on helmikuun 15.pvään asti, eli noin nelisen viikkoa. Arvonnan teen ja voittajaan yhteydenotan helmikuun loppuun mennessä.

Palkinnoista: Chi Chi Cosmetics 5 erikoislakan setti ainakin on tuossa jo odottamassa  sekä yllätyskasa koristeita ym, tarvikkeita. Sen enempää en paljasta! Postittamiseen käytän joko pakettiautomaattia tai Ärräpakettia, kumpi nyt voittajalle sopii paremmin.

Eli osallistumisohjeet vielä
Kirjoita kommenttikenttään seuraatko blogia / instagrammia(tai molempia) ja millä nimellä sekä linkitä sivulle missä mainostat arvontaa. Muista myös lisätä sähköpostiosoite jotta saan yhteyttä! =)
Osallistumisaikaa siis 15.2. asti! 
Ja arvonta vain Suomen sisäinen.

28 kommenttia:

  1. Bloggerlukijana mukaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Onnittelut synttärisankarille! \o/ En keksi mitään risuja blogisi suhteen, joten saat vain ruusun; jatka samaan malliin! ^_^

    Instassa seuraan tunnuksella @hassinene ja blogia nimellä Eve; blogista löytyy myös mainostuksentynkää; http://evestemptations.blogspot.fi/2016/01/onnea-dile-nails.html

    VastaaPoista
  3. Kiva löytää uusia blogeja luettavaksi. :) Olen uusi lukija Bloggerin kautta nimellä Yue. yuenkynnet(ät)gmail.com

    Palautetta: Kuvissa tykkään siitä, että ne on otettu läheltä ja hyvin sommiteltu. Jotkin kuvat on hieman epäteräviä, joten sen kanssa kannattaa olla tarkkana. (Eipä sillä, postaan itsekin välillä epäteräviä kuvia, hups...) Tekstiä on mun makuun sopivasti. Ulkoasu on mukavan rauhallinen ja tasapainoinen. Teet myös kivan monipuolisesti erilaisia lakkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla palautetta! Pitäisi tuota kamera-osastoa vähän parannella(tai siis uusi linssi :P) vielä, mutta koetan olla tarkempana etten päästä ihan mitä sattuu "läpi" ;)
      Kiitos osallistumisesta!

      Poista
  4. Blogger lukijana mukaan :) kynsin@outlook.com

    VastaaPoista
  5. mukana arvonnassa
    luen bloggerin kautta
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  6. IG kadettarisee ja Blogger Krista A. Hirmuisesti kiinnostaa kyllä tämä Chi Chi-merkki, kun on niin tuntematon :) kadettarisee (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä olen itse nuihin tutustunut niin olen tykännyt kyllä =) Harmi kun nuo setit mitä minulla on ovat kovin keväisiä ja kesäisiä värejä :D Ei ole sen takia niitä paljoa tullut käytettyä vielä... Mutta eiköhän sitä kunhan lumet alkaa sulaileen taas!
      Kiitos osallistumisesta! =)

      Poista
  7. Onnea blogille! Ja sinulle, kun jaksat tehdä hienoja kynsiä ja kivaa luettavaa. Vertailut ja testailut ovat mielenkiintoinen lisä normilakkausjuttuihin. Blogin värimaailma on mukavan rauhallinen, jolloin kuvat ja lakkaukset näyttävät hyviltä. Välillä on pientä epätarkkuutta kuvissa, mutta ei se niinkään häiritse. Jos nyt jotain parannettavaa pitää keksiä, niin ehkä sitten se. :) Kirjoitat hyvää tekstiä, jota on mukava lukea.

    Olen uusi lukija (tai vanha, mutta uusi bloggerin kautta, kun en käy lukemassa blogeja sen kautta).
    naerppae (at) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti palautteesta! Ja onnea arvontaan! =)

      Poista
  8. Kynsikoristelujen kautta tulin koittamaan onneani! Klikkasin itteni blogin lukijaks ja mä luulin seuranneeni instaakin (@oonamusti) - muistin väärin. Mutta siellä stalkkaan nyt kans!

    ooonavv@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiskohan sulla ollu seurannassa minun "vanha" nikki @dileany? Siirsin kaikki kynsihommelit tuonne @dilenails nikin alle ja pidän vanhan enemmän sitten muita höpsötyksiä varten :D Toki saa molemia seurata ;)
      Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

      Poista
  9. Bloggerin kautta uusi lukija eekku80
    eekku80@netti.fi
    1 arpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja kiitos osallistumisesta! =)

      Poista
  10. Onnea ensimmäisestä blogi vuodesta! Ihania kuvia ja hyviä vinkkejä löytyy tästä blogista ja seuraan ehdottomasti instagramissa! Itse rakastan kynsien lakkausta ja uusille tarvikkeille olisi todellakin käyttöä. Instassa olen @veerarasi ja sähköpostini on veera.rasi.vr@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onnea! :)
    bloggerissa seurailen, rose86, ja instassa rose869
    kynsinauhatanssi@suomi24.fi
    mainos:
    https://www.facebook.com/kynsinauhatanssi/posts/1080098135385934

    VastaaPoista
  12. Seuraan sekä blogia että instaa. Tuija H blogilla ja tupsuankka instasa. Onnea hurjana. Jatka kirjoittelua samaanmalliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea arvontaan! Laittaisitko vielä sähköpostiosoitteesi =)

      Poista
  13. Oi mikä ihana arvonta! :) Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille, se on jo hyvä saavutus :) Seuraan siis blogiasi bloggerin kautta nimellä Nena Sofia, ja nyt myös Instagramia nimimerkillä @nenasofias. Täältä löytyy myös arvontamainos > http://nenasofias.blogspot.com/p/blogiarvonnat.html

    Eli siis 3 arpaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Itsekin yllättynyt että jaksanut jatkaa tänne asti :D Tää on koukuttavaa puuhaa ;)

      Poista
  14. Kiva blogi sinulla :) Kahdella mukana (seuraan bloggerissa tällä nimellä ja instassa nimimerkillä Adalmiiina)!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista

Kerrothan terveisesi! :)