keskiviikko 27. joulukuuta 2017

... Syksyn kynsiä esillä.

Jatketaanpa tauon aikana eteen tulleilla lakkauksilla sekä testailuilla. Aijemman postauksen samasta aiheesta löydät täältä.

Lokakuussa pääsi seuraava Essencen tuote testiin. Hyvin tälläkin sai sitä sotkua aikaiseksi, nyt vielä glittereillä :D Alla musta lakka, ei ollut niin toimiva kuin puuterin kanssa, rakoili vähän läpi vaikka laitoinkin glitteriä parikin kerrosta. Omilla silmillä tuota rakoilua ei niin onneksi huomannut. Päälylakkana käytin samaa Metal shock vesipohjaista lakkaa kuin puuterinkin kanssa, se jätti mukavan tahmaisen pinnan mihin glitterit tarttuivat nätisti. 


Marraskuussa oli Cesarsshopilla kuvakilpailu ja osallistuin siihen tällä lakkauksella. Alla on kolme kerrosta Picture Polishin Atomic:ia, siihen leimaukset Moyou Gothic laatasta(olisiko ollut #03?) ja kahteen kynteen päälle vapaalla kädellä sydän käyttäen OPIn Lost on Lombard -lakkaa. 
Marraskuussa sain myös aikaisen joululahjan ja pääsin hommaamaan itselleni Kiara SkyDip Powder systeemit. Olin aijemmin käynyt (allergia)testauttamassa itseni Cesarsshopissa ja viikon kokeilun jälkeen pystyi jo toteamaan ettei niitä kutinoita ym tule =) Jippii! Kuten aijemmistakin kuvista huomaa niin talvi tuli ja kynnet lohkeili lyhyiksi. Mutta vihdoinkin sain laitettua vahventeet niin kestävät taas kasvaa =)

Kiara Skyn käyttö on kohtuu nopeaa verrattuna akryyleihin tai geeleihin. Aika yksinkertainen ainakin kun tekee vain vahvikkeet oman kynnen päälle. Katsotaan jos joskus tulee testailtua väripuutereiden kanssa tai vaikka tippejä =) Sain yhden työkaverinkin innostumaan näistä, tekasiin töiden päälle rakenteet hänellekin kynsiin ja oli jo samalla viikolla tilaamassa itselleen settiä.

Toivottavasti kaikilla oli mukava joulu!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa ettei Kiarat aiheuttaneet sulle allergiaoireita! :) Ja siis kauniita lakkauksia olet tehnyt, nuo glitterkynnet on ihanan näyttävät! Olisi varmaan menneet hyvin myös uuden vuoden juhlinnassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä glitteriä oli uuden vuodenkin yli :D Justiinsa kuvia latailemassa ;)

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)