perjantai 12. tammikuuta 2018

Uutta, uutta ja uutta!

Uusi vuosi minulle tarkoittaa myös aina lisää vuosia omaan ikämittariin ja nyt pyörähti jo uusi vuosikymmen! Hui =D Ostinpa itselleni sen kunniaksi vähän erilaisemman synttärilahjan... Hevosen! Tai vauvahan tuo vielä on, mutta kyllä siitä pitäisi kasvaa muutamassa vuodessa ihan käyttökelpoinen harrastekaveri =) Tänään illalla pitäisi hevoslapsen rantautua tänne Ouluun. Jännittää ihan mahottomasti!

Ei varmaan tule yllärinä ettei hirveästi ole kynnet olleet mielessä. Mutta tässä uuden vuoden yli olleet lakkaukset. Tässä olen parit lakkaukset testaillut dependin peel-off pohjalakkaa, on toiminut ihan hyvin mutta aina välillä on se 1 tai 2 kynttä jotka eivät tahdo irtaantua nätisti vaan menee ihan silpuksi. Ja kärjestä lähtee nopeasti palat lohkeamaan, ne on onneksi helppo korjata ja sen jälkeen pysyy useamman päivänki. Ostinpa myös asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, essenceä minulle suositeltiin =) Vielä en ole sitä päässyt testaamaan. 


Näillä kynsillä mentiin uusi vuosi ja vähän päällekin =) Alla pari kerrosta KBShimmerin I Only Have Ice For You ja kynnen juureen sudittu China Glazen chrome-lakkoja.


Kynnet vielä näissä etsi oikeaa muotoa, viilaukset olleet vielä vähän hakusessa. Näiden jälkeen alkanut vihdoinkin uskaltaa tarpeeksi pitkään viilata jotta tulee vähän sirompi muoto kynnelle. 


Hyvää alkanutta vuotta kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)