perjantai 22. joulukuuta 2017

Kynsiblogit goes X-mas.


Facebookissa Kynsiblogit sivu on suunnitellut joulukalenterin jonka joka toisena päivänä "avautuu" uusi blogipostaus kynsibloggaajilta. Tänään on minun vuoroni =) 
Ideana on inspiroitua suosikki joululaulustaan. Itsehän en voi joululauluja oikeastaan sietää... kaupassakin alkaa pipo kiristää heti kun niitä rallatuksia kuulee. Mutta jos joku pitäisi valita niin White Christmas on sellainen mitä jopa joskus saatan hyräillä :D Tämän aikoinaan nappasin elokuvasta Holiday Inn ja se jäi päähän. Ja nimenomaan Bing Crosby:n laulamana pitää kuunnella.

Kynsille halusin holoa ja valkoista. Se oikea holo oli hyvin helppo valinta, Fun Lacquer 24Karat Diamond(H), parempaa kimallusta ei hevillä löydä. Ranskislakaksi nappasin uuden itsetehdyn "sötkötyksen" joka on vähän pinkimpi vanhempaan verrattuna, eikä peitä niin paljoa. Pohjana on Dependin kirkas lakka, siihen sekoitettu tippoja eri nude ja punertavista cremeistä.
Lopuksi leimasin lumihiutaleita Konadin valkoisella leimauslakalla.


Ovat muuten ensimmäinen lakkaus minkä tein Kiara Skyn Dip Powder systeemin päälle =) Tai olenhan noita lakkaillut parikin kertaa, mutta nyt ihan "manikyyrinä". Olen tykännyt kovasti, ehkä ainoa harmittavampi puoli näissä on että jos haluaa lakata päälle normi lakalla niin lakan poiston yhteydessä dip powdereissa käytetty päälimmäinen kerros "hapettuu"/heikkenee. Eli periaatteessa kun haluaa vaihtaa lakkaa ja käyttää asetoonista kynsilakanpoistoainetta niin joutuu viilaamaan päälimmäisen kerroksen pois, sitten taas tehdä viimeinen vaihe uudestaan eli seal protect ja top. Mutta se nyt on pieni hinta että omat kynnet pysyy työn ja harrastuksen tiimellyksessä eheänä =) En vaihtaisi!
Kiara Sky(tai siis lahjakortti Cesarsshopiin) oli kyllä tämän vuoden paras joululahja ;)

Hyvää joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)