torstai 21. joulukuuta 2017

Ja miten sitten kävikään?...

Johan venähti. Kynnet katkeili, hermot meni ja blogiin ei enää ollut intoa kirjoittaa yhen mittään. Mutta jospa nyt voisi pikkuhiljaa tälläin rauhallisesti aloitella =) Katsellaan vähän sainko mitään julkaisukelpoisia kynsiä aikaiseksi tässä noin puolen vuoden aikana ;)

Olin näköjään joitain kynsiä ikuistanut kameralla onneksi. Heti ensialkuun kesäkuussa uusin Halo Hues -ostos Just My Luck ja koko kynnen vesidecaleita. Näissä kuvissa näkyy vielä vesileimakin, eli oli kai pyhä tarkoitus ihan blogiinkin asti laittaa.

 Anopin häihin tehdyt kynnet tuli tallennettua seuraavaksi. Halcyon on ehkä tämän hetken isoin ihastus putelini =) Seuraksi sai Milv vesidecalit ja muutaman mustan niitin.Sitten pompataankin jo heinäkuulle, joka näyttää kyllä vajaalta =(
Mutta sentään vähän kesäistä menoa on näkyvissä. Ja vesidecaleita taas :D Emily de Molly Fergi and Jesus ensin pääsi kynsille. 


Ja sitten tokamanneihin jne paukahti Essencen Metal shock kynsipuuterit, tokihan niihin piti tarttua =) Sitten kun vielä malttais olla tekemättä jotain muuta mustan pohjalakan kuivumista odotellessa niin ei tulisi lopputulokseen yllättäviä kolhuja. Pitänee kokeilla joku kerta uudelleen, oli vaan niin samperin sotkuista puuhaa että pistin puuterit piiloon hetkeksi :DNyt tahtoo tulla niin pitkä postaus että jatkan toisessa ;)

Huomenna aukeaa 22. joulukalenterin luukku!
Joulukuun ajan on facebookin Kynsiblogi joulukalenteri postauksia joka toinen päivä. Seuraavaksi on oma päiväni. Siitähän tämä blogin täyttäminen taas pääsi vauhtiin. 

Huomiseen! *iso sydän tähän*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)