keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Ensikertoja ja muuta sälää

Tuskailinko minä jo viime postauksessa Kiko-tilauksen viivästymisestä?? No eipä ole vieläkään näkynyt, tilaus tehty jo maaliskuun(!) puolella. Kikon minun tilin sivulla näkyy että paketti olisi perillä. Ei ainakaan minulle asti ole tullut :P Inhottavaa, mutta piti pyytää rahojen palautusta. Pitänee koettaa uudelleen, on ennenkin Kikon paketit tulleet oikein mallikkaasti perille asti.

Mutta, K4L tilaus tuli ja yksi FB kirpun puoleltakin "ostohairahdus" saapui Helsinki reissun jälkeen. Eli paljon uutta hypeltävää ja ihasteltavaa! K4L tilaus oli suurilta osin kosmetiikkaa ja päältäosin testiin tilattuja. Mm Essence keraaminen kynsinauhakynä! On muuten toiminut tosi hyvin! Sen seuraksi Catricen kynsinauhan poistogeeliä, joka myös testattu toimivaksi. 


FB kirppikseltä tuli haalittua elämäni ensimmäin väriä vaihtava lakka! Ruby Wings Cinnamon Bun oli niin kiva sävyltänsä että piti ostaa itselle. Väri vaihtuu ilmeisesti auringonvalossa? Lisäksi vielä puuttuva Halo Hues kokoelman hololakka sekä Cirquen Idyllic josta viime joulukuun kimppatilausta tehdessä haaveilin myös, mutta taivuin ostamaan aijemmin esitellyt Halcyon ja Winter Bloom.


Helsingissä kävin pitkän viikonloopun ja piti tietenkin ennen kotimatkan alkua käydä Cesar's shopissa.  Aivan ihana pikkuputiikki rautatietorin vierellä täynnä kynsilakkahörhölle soveliasta tavaraa! Pääasiassa menin hakemaan Funin Payday sekä Picture Polishin Revenge -lakkoja ja tietenkin juuri nämä oli sillä hetkellä loppu. Sitten alkoikin vaikea valitseminen jotain muuta kotiin vietäväksi, koska tyhjin käsin sieltä ei millään voinut lähteä =D


Picture Polish Dragonfly oli poistettavien listalla, joten se piti pelastaa sekä alekorista lähti Essie Violet Auction ja OPI Lost in Lombard sain ylimääräisenä lahjana. Muutamat Milvin decalit sekä yksi Creative laatta lähti myös mukaan, mutta unohtui tästä kuvasta. Näistä löytyy kuva instagrammin puolelta =) Sainpa vielä mukaani NCLA lakan testattavaksi ja esiteltäväksi. Junassa tietenkin kaikki neljä piti testata ja olinkin yhden päivän varsin värikkäillä kynsillä.


NCLA lakat on kyllä täysin uusi tuttavuus minulle. Holot heti tarttui ensimmäisenä silmään ja sieltä joukosta samean minttuinen Persephone. Aika osuvasta sattui keväisen niminen lakka juuri kun kevään aurinko oli parhaimmillaan Helsingissäkin. Persephone on kreikan jumalan Zeuksen tytär joka on kevään ja kasvien jumalatar(talvet on sidottu asumaan Hadeksen luona).


Holo ei näissä ole niin hurja kuin Halo Hues -lakoissa Color Clubilla, mutta kumminkin hyvin selkeä ja varsinkin auringonvalossa saapi ihastella.


Halusin testata uuden Essien leimaavuutta koska kyseessä oli metallinen lakka ja peitti yhdellä kerroksella. Uber Chic:in laatasta nappasin muutamat lehti-kuviot kynsille koristamaan.Kynsillä:
NCLA - Persephone (saatu)
Essie - Violet Auction
laattana Uber Chic 4-01

Täällä vihdoinkin alkanut kevät aikuisten oikeasti! Vielä viime viikolla tuli (taas) lunta parikin pvää, mutta nyt nekin on jo pois ja vanhatkin sulaa hyvää tahtia pois. Aika kaivella holot kaapista ihastelemaan aurinkoa ;)

3 kommenttia:

 1. Voisitko esitellä tarkemmin keraamista kynsinauhakynää? Se alkoi kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä laitan seuraavaan postaukseen mukaan =)

   Poista
  2. No enpä sitten muistanut laittaa :P Kerkeän tällä viikolla pistämään toisen postauksen, jos se vaikka siihen tulisi mukaan =)

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)