tiistai 9. toukokuuta 2017

Marmorointi päivä!

Ajattelin sitten vapuksi oikein kunnolla panostaa kynsien kanssa ja oli hetken aikaa jo houkutellut käyttää nuita ihanan kirkkaita Chi Chi lakkoja. Muistini mukaan ne toimi vesimarmoroinnissa ihan mallikkaasti, joten päätin ottaa härkää sarvista, rukoilla kynsilakkajumalia vähän ja tehdä marmoroinnit joka kynnelle. 
Veden laitoin jo "seisomaan" edellisenä päivänä ihan varmuuden vuoksi jotta ainakaan sen takia ei pitäisi mennä mönkään löträilyt! Aattona sitten heti ensimmäisenä aloin tiputelemaan lakkatippoja veteen. Viime kerrasta taitaa olla piirun verran yli vuosi jo, silloinkin oli Chi Chi:t käytössä. Ja myöskin tällä kerralla "huijasin" ja käytin leimasimia kuvion nostoon veden pinnalta. On se vaan niiiiiiin paljon kätevämpää. Ei mahotonta löträystä, kynsinauhojen putsausta(lateksisuojista huolimatta) ja jos menee mönkään niin on helpompi poistaa leimasimesta lakat kuin kynneltä koko pohjalakkaus.

Eli alkupäivästä laitoin kaikille leimasimilleni lakat kuivumaan, sitten käväsin tallilla hoitamassa&liikuttamassa hepan ja illalla aloin siirtämään marmoridecalit kynsille(sekä tein parit lisää jotta joka kynnelle riittäisi decalit). Koska Chi Chin lakat olivat hajustettuja lakkoja, voitte kuvitella kuinka paljon työhuone tuoksui koko päivän(ja taisi vielä seuraavankin pvän) =D Sai ikkunaa pitää auki jotta siellä pystyi istumaan useamman tunnin.


Marmoroinnin pohjalla on Chi Chin valkoinen lakka, siinä päällä vielä marmoroinnissa käytetty turkoosi. Ja koska vappupäivälle oli luvattu aurinkoistsa keliä niin tottahan piti kynnet päällystää hololla =)Käytetyt lakat:
Chi Chi scanted polishes
KBShimmer - I only Have Ice for You

Käytössä on nyt pari kertaa ollut uusi lightbox, siinä on led-valot  eikä ollenkaan "soft light" mahdollisuutta. Kameran asetusten säätö siihen sopivaksi on ollut hiukan ongelmallista. Tuntuu että en ollenkaan osaa enää kuvata kynsiä. Mutta edellisen postauksen kuviin verrattuna alkaa jo sujumaan paremmin. Taustavaihtoehtona olisi myös musta, sitä en ole vielä testannut =) 

2 kommenttia:

Kerrothan terveisesi! :)