torstai 23. maaliskuuta 2017

Ihana Cirque! Osa 2.

Joko olis aika laittaa toinen Cirque colors -lakka näytille? Tein tämän lakkauksen heti aijemman Cirquen jälkeen. En vain halunut samantien postata uudelleen samaa sarjaa ja kun oli muitakin lakkauksia odottamassa postauksiaan. Ja sitten siihen päälle kun puski juuri ystävänpäivät, kynsien katkeilut jne, niin koko homma unohtui.

Cirquen Halcyon taisi olla jokaisella ostoslistalla meidän kimppatilauksessa =D Ja en kyllä yhtään ihmettele miksi. Vuoden 2015 joulu kokoelman mukana ensi kertaa tullut teki nyt comebackin ja pitihän se saada kun edellis vuonna jäi hankkimatta.


Tein aika yksinkertaiset lakkauksest, seuraksi mustaa lakkaa China Glazelta sekä parit mustat niitit.Piti "varmuuden vuoksi" ottaa ylimääräisiäkin kuvia =D


Mukana 
Cirque Colors - Halcyon
China Glaze - Liquid Leather

Nyt vois mennä vihdoinkin nukkumaan, huomenna hammaslääkärille =P Kunhan Kiko tilaus tulee vihdoinkin(ollut matkalla kohta 4vkoa) niin voi viime hankinnoista tehdä postausta. Ja ehkä tämän hetken lyhyitäkin lyhyemmistä kynsistä. Hyviä öitä!

8 kommenttia:

 1. Halcyon on kylla kaunis, ja koko lakkaus on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin lakalta paljon jo pelkkien swatch-kuvien jälkeen ja ylitti odotukset kyllä 100 - 0 =) Kiitos, en hennonnut laittaa mitään muuta väriä kuin korostavaa mustaa seuraksi.

   Poista
 2. Näyttävä lakkaus ja Halcyon on kyllä kaunis tapaus!!
  Mä oon myös aivan rakastunut Cirque-merkkiin. Laadukkaita lakkoja ja lisäksi puteleiden avauksessa on sellainen omaperäinen "klangi" kun korkki osuu pullon kierteisiin... Ootko huomannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   En kyllä ole huomannut tuommoista :D Pitää kuulostella paremmin ensi kerralla!

   Poista
 3. Halcyon <3 Mun oli pakko lakata sillä heti kimppatilauksen tultua, mutta ne kuvat on vieläkin jossain kameran syövereissä. Ehkä saan ne blogiin kesällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä maltoin ihastella pari pvää ihan vain swatch-tikkuja :D Ja ihan "kiusalla" aloitin ensin Winter Bloomista :D

   Poista
 4. Vau! Musta sopii upeasti tän kanssa. Rokilla tavalla hienostunut lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri sitä hainkin tässä ;) Töissäkin sain kehuja lakkauksesta :D

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)