maanantai 15. toukokuuta 2017

Ensikosketus - Ruby Wings

Nakukynnet! Eli siis kerkesin lupailla esitellä Essencen keraamisen kynsinauha.. ööh, poistaja/tikku/tökkimisväline? Enpäs muista millä nimellä se nyt oli. Cuticle pusher taisi olla englanniksi määritelmä. Olen huomanut aika käteväksi, yhdellä välineellä voi työnnellä kynsinauhat sekä poistaa jäljelle jääneet kynneltä. Putsaan sillä myös kynnen alta kynsinauhat. Apuna käytän Essencen fast cuticle removeria pehmentämään kynsinauhat, se myös poistaa kynsilakan jättämiä värjäytymiä.


Talven jäljiltä kynnet ovat vielä eripituiset, en henno viilata kaikkia lyhkäsiksi ja keskimmäisessä näkyy vielä pieni murtuma jonka pois kasvamista odottelen.  Ja ainakin näissä kuvissa ovat vielä muotoon viilaamista vaille =D Mutta ei anneta sen häiritä. 


"Tikun" pää on keraaminen, sopivasti muotoiltu ja pidike-osa mukavan tukeva. Pelkäsin aluksi että olisi liian karhea, mutta yllättävän hellästi sillä sai raaputeltua kynnen pinnalta(ja alta) kaiken. Lopullinen jälki näyttää kutakuinki tältä(ennen kynsien viilausta).


Ja koska FB kirppikseltä tarttui mukaan pari lakkaa joista toinen on väriä vaihtava niin tottahan sitä piti päästä testailemaan. Harmi vain kun päivä(ja pari sen jälkeenkin) oli pilvinen joten en saanut lakan toisesta värimuodosta kuvia. Ruby Wing Cinnamon Bun yllätti kyllä voimakkaalla kaneli -tuoksullaan, se tuli päälyslakankin läpi ja säilyi pitkään! Koetin saada kuviin lakan pinkkiä shimmeriä mukaan, ei muuten ollut helppo tehtävät =DMukana olevat
Essence Professional Cuticle pusher
Essence Fast cuticle remover
Ruby Wing Cinnamon Bun
Kaikki tse ostettuja.

"Kamerana" toimi tällä kertaa uusi kännykkäni... Siinä on ihan hyvä kamera ominaisuudet, mutta eihän se järjestelmää voita. Kaikki hienosäätö piti tehdä Adobe Photoshop CS6:lla jälkikäteen. Varsinkin kun olin ennen kuvausta öljynnyt kynsinauhat, kaikkialla kiilsi ihan liikaa! On se kyllä raa'an rehellinen kamerana ;)
Eli tällaista testailua ja ensikokeiluita tällä kertaa! 
Suositelkaa minulle lisää väriävaihtavia lakkoja! En tiedä innostaako thermo-lakat, mutta nämä auringonvalossa vaihtavat ainakin. 

2 kommenttia:

 1. Keraaminen kynsinauhantyönnin voisi olla kätevä. Onkohan niitä Suomen markkinoilla?

  Väriä vaihtavat lakat on jääneet vielä vieraiksi. Joskus voisi hankkia jonkun Ruby Wingin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa että en tiedä onko tätä kivijalkakaupoissa myynnissä. Jos on niin varmasti 2m essence hyllystä luulisi löytyvän. Ja kannattaa kokeilla noita väriä vaihtavia... Minä oon vaan niin nirso noiden värien suhteen että ennen tätä Cinnamon Bunia en ollut löytänyt lakkaa jossa molemmat värit olisi mieleisiä :D Onneksi niitä on aika paljon josta valikoida =)

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)