tiistai 25. lokakuuta 2016

Tuplat: Mustaa mattaa

Kaksi lakkausta yhtenäisellä teemalla.

China Glaze Liquid Leather on jo jonkin aikaa ollut luotto-mustani, peittää yhdellä reilulla kerroksella, mutta yleensä teen kaksi ohutta jotta tulisi mahdollisimman tasainen ja kestävä lakkaus. Ja mikäs sen parempaa kuin matatut mustat kynnet =) 

Ensimmäiset tein jo kuun alussa halloween kynsien harjoitus kerran jäljiltä, eli lakkasin toisen käden uusiksi kunhan olin ensin testaillut erilaisia juttuja Halloween kynsiäni varten. Päälle sitten töpöttelin sienellä China Glazen Meet me under the stars glitterlakkaa ja sitten päälle essencen matta päälyslakkaa.


Tuli aika yksinkertaiset lakkaukset, mutta viihdyin näillä useamman päivän =) 


Heti perään jatkoin mustalla matta tyylillä, tällä kertaa Liquid Leatherin päälle päätyin Color Club the Uptown, joka on ehkä ihanin flake-lakka =) Melkein suora dupe  Nfu Oh 51 lakasta. Alunperin yritinkin etsiä ks lakkaa, mutta sitten eteeni tupsahti CCn versio ja ihastuin siihen, on pikkuisen isompia tässä lakassa nuo flake-hitulat kuin Nfu Ohn versiossa.


Päälle vielä matta top coat ja tuijottelulakkaus on valmis! =) 


Colo Club - The Uptown
China Glaze - Liquid Leather
- Meet me Under the Stars
Essence Matt top coat

Tämmöistä tällä kertaa =) Huomaa kyllä että risiini öljy kuuri on auttanut kun vertaa kuun alussa otettuihin kuviin ja nyt kynsinauhoihini. Vielä on kuivan oloista, mutta parempaan suuntaan menossa, jee! =)

2 kommenttia:

  1. Aijai, niin nättejä molemmat! ♥ Pitääkin kaivaa omat flakiet esiin kun noin kauniilta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Ne aina vähäksi aikaa unohtuu sinne kaapin perälle :D

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)