maanantai 10. lokakuuta 2016

Kolme kivaa: OPI


Esittelempä tässä kolme kivaa OPIa jotka pääsivät viimeisen kahden viikon aikana kynsille.

Ensimmäiseksi Schnaps Out Of It 2012 Germany -kokoelmasta. Tämä on ostettu kirppikseltä jokunen aika sitten. Väriltään rusehtavan oranssia, ehkä ruosteen punainen olisi lähinnä. Hyvin nätti syksyinen sävy, joka sopii ainakin minun ihon sävyyn tosi hyvin. Pullossa näkee hienoa hopeista shimmeriä, mutta se ei kynsillä oikein näy, joskin tuo pientä kiiltoa.


Kynsille yhdistelty China Glaze White on White, Essie Good as Gold sekä hetki sitten Born Pretty storesta saapunutta laattaa käytetty leimaamiseen. Tämä OPI leimaa mainiosti!


OPI - Schnaps Out of It
China Glaze - White on White
Essie - Good as Gold
BPS laatta QA-Y024

Reflecting Pool on Reflecting Glitters 2009 kokoelmasta. Tämä ks lakka on Briteissä ja Japanissa vain myyty(ainakin käsitykseni mukaan loput kokoelmasta oli muuallakin). Aika ohutta on, mutta peittää helposti kolmella kerroksella. Jotkut ovat sanoneet että lakka haisee omituiselle, mutta itse en ainakaan mitään eroa huomannut esim tuohon aijemmin mainittuun OPIin.


Jälleen Essien Good as Gold pääsi leimaukseen. Etusormen leimaus ihan ei onnistunut ja kolon huomasin vasta jälkikäteen niin sitä ei korjaamaan pystynyt. 


OPI - Reflecting Pool
Essie - Good as Gold
laatat: 
Pueen37 & Born Pretty 07

Tähän siniseen ihastuin täysin. Kuvista huolimatta näyttää kynsillä aivan ihanalta. Oikein hehkuu syvää helmiäis sinistä. St Mark's the Spot on Venice 2015 kokoelmasta. Pitää joku kerta laittaa tämä koko kynsille, nyt päätyi vain tippeihin.


Leimaukseen testasin Sensinityn mustaa, kyllähän se leimasi, mutta aika himmeästi. Voin käyttää väliaikaisena leimauslakkana kunnes saan hommattua jotain pigmenttisempää.OPI - St Mark's the Spot
DRK Nails Themes Enlaced -laatta

Viime viikkoina sattunut tarrttumaan tuo OPI eniten hyppysiin kun lakkoja kynsille miettinyt. Ei haittaa kyllä, tuntunut että sitä ennen oli China Glizeä koko ajan =D
Löytyykö joku näistä lakoista omalta hyllyltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)