lauantai 5. marraskuuta 2016

Folioita ja harvinainen vieras

Nyt on pää lyönyt tyhjää viime postauksen jälkeen. Ei niinkään kai kynsien lakkailun osalta, mutta postausten! Aina kun päättänyt että tänään kirjoitan niin sitten eksynyt tekemään ihan jotain muuta kun hetken tuijottanut tyhjää blogger-sivua. Aika ottaa itseä niskasta kiinni! 

Aloitetaan nyt halloweenin jälkeisistä kynsistä. Sain Essien Sand Tropezin Korkokengissä -blogin arvonnasta ja ihastuin siihen heti. Olin ks lakka kynsillä useamman päivän ja sitten testailin päälle folioita pitkästä aikaa. Tykkään eniten tehdä "foliosotkut" kuin jotain tiettyä kuviota yrittää, koska tuntuvat aina tarttuvan vähän miten sattuu kynnelle. Päälle taas KBShimmerin holotopperia jotta foliot pysyisivät kirkkaina ja sitten vasta pikakuivattava.


Ja nyt vierailevana "tähtenä" myös oma ns testikäsi, eli oikea =D Eli oikean käden kynsille yleensä testailen värit, leiman sijainnit jne ensin ja sitten vasta alan tekemään vasemman käden kynsiä. Toki ei näin aina mene, jos on joku tuttu tekniikka niin se on helppo tehdä samalla lailla kaikille kynsille ilman erillistä testailua.

Nyt pieni sneak peak tämän lakkauksen ensikokeiluihin oikeassa kädessä. Onnistuin jopa toistamaan aijemman folio-manikyyrin väriyhdistelmän etusormeeni =D


Alla Essie - Sand Tropez
folioliima Essence nail art - Hello Foils!
Foliot ebay/BST
Päälle KBShimmer - I conly Have Ice For You
topcoat Seche Vite

Pitää jossain vaiheessa ostaa pöydälle asetettava kamerajalusta. Oikean käden kuvaaminen on kyllä hankalaa, mutta sain kuin sainkin vasemmalla kädellä kohtuu painavasta kamerasta toimivan otteen. Oikea käsi ei vaan osannut "poseeraa" =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)