tiistai 18. lokakuuta 2016

Kynsiblogit Goes Halloween: Galaktista halloweenia

Enpäs ole tainnut täällä muistaa mainostaa Facebookissa olevasta Kynsiblogit -sivua. Sinne on kokoontunut useampi suomalainen kynsibloggaaja ja sivua tykkäämällä näkee uusimmat postaukset jokaiselta bloggaajalta sitä mukaa kun niitä jokainen julkaisee =)
Ks ryhmällä on nyt menossa teemakuukausi sekä siihen liittyvä lakkauskilpailu! Kilpailuun voi osallistua instagrammissa. Kilpailussa on tosi ihanat palkinnot!

Tänään on vuoroni postata teeman aiheinen lakkaus.

China Glazen lakat pääsivät taas käyttöön sekä mukaan toi pientä kimallusta Picture Polishin Atomic. Lähdin tekemään galaxy-lakkausta pohjalle ja päälle leimasin Moyou London sekä Apipila laatoista asiaan sopivat kuvat. Lopuksi pikakuivattavan top coatin päälle laitoin vielä Essencen Satin Matt top coatin. 


Koska talvi on hyvää vauhtia tuloillansa on myös kynsinauhat kuin B-luokan kauhuelokuvan erikoisefekteistä :P Aloitin risiini öljykuurin, joten toivottavasti se helpottaa talven yli. Sillä myös pääsi rripset ja kulmakarvat pienelle tehokuurille, jos vaikka joskus näyttäisivät joltain =D


China Glaze:
- Choo-choo Choose You
- X-ta-sea
- White on White
- Liquid Leather
Picture Polish - Atomic
Essence - Satin Matt top coat
Moyou London Gothic 05
Apipila 03

Käykäähän osallistumassa kisaan jos vain olette Instagrammissa =)

6 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä hienot! Kiva värimaailma :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! Värimaailmasta pidän minäkin. Mattaus antaa lakkaukselle kivan utuisen ja Halloweenin henkeen sopivan efektin. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Siis näähän on ihan mielettömät! Tuo galaksipohja oli mainio idea, lopputulos on hyytävä ja mystinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ihan kiitettävän näköisen sotkun sain aikaiseksi vaikka en alkuun tiennyt mitä teen.

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)