tiistai 29. joulukuuta 2015

Stamping frenzy #2

Tänään tuli se kauan kaivattu paketti, Clear Jelly Stamperit Kanadasta! Tein aijemmin postauksen cjs Dashica-kopiosta [täällä] josta huomaa että ne eivät todellakaan ole sama asia. Tottakai minulla piti heti päästä testaamaan uutta stamperia. Tässä hieman vertailua kuvamateriaalin(kännykkä) kanssa.

Pikaisesti katsottuna ovat päältäpuolin samanlaisia. Dashicassa lyhyempi pidike ja CJS kapenee. 


Tyynyt ovat kuitenkin erilaiset, dashican tyyny on aavistuksen tahmeamman tuntoinen ja kuperampi. Ei myöskään tunnu istuvan pidikkeessä kovin hyvin. CJS tyyny selkeästi sileämpi ja tuntuu juurikin siltä mitä mainostavat, eli hauraalta. Dashican tyyny suositeltiin pestävän ennen käyttöä saippualla tai kynsilakanpoistoaineella, CJS ei tarvinnut mitään käsittelyä alkuun.


Toimintaperiaate on sama molemmissa.


Testaukseen käytin Konadin mustaa, CJSn omaa sraperia ja laattana XL pitsilaatta DRK Themes Laced. Dashican testauksen voi vilkaista aijemmasta postauksesta.


En ole hirveän hyvä leimaamaan, aina on menny kuvat vinoon, niissä on aukkoja ja miljoona muuta inhottavuutta... Mutta nyt toimii ehkä parhaiten ikinä! Pari ekaa kertaa jäi vähän aukkoiseksi kun en ollut tarpeeksi nopea nostamaan kuvaa leimasimelle, mutta harjotuksen kautta alkoi näyttämään jo huomattavasti paremmalta. Tässä kuva viimeisestä kynnestä =)
(valtakunta kynsinauhoja suojaavasta liquid latexista)


Tästä taitaa tulla minun vakkari leimasin. Seuraksi vielä aattelin ostaa Moyoun XL non-sticky leimasimen... Mutta sen hankinta sitten ensi vuoden puolella =)
Nyt ottamaan kuvat uusista kynsistä ;)

Niin ja piti vielä vähän lisää omia suosikkeja esitellä; Ehkä paras ridge filler base coat! Minunkin perunapelto-kynnet näyttää silkoisilta sen kanssa(mutta hienosti kellertävät, kiitos Midnight Kiss & Big Apple Red) ja kuivuu nopeasti jättäen hiukan tahmeamman pinnan, täydellinen esim metallic/foil lakan alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)