tiistai 22. joulukuuta 2015

Jouluisia kynsityksiä

Huppista... Jouluaika lähestyy lujaa enkä ole saanut aikaiseksi tehtyä postauksia. Uusi vuokraheppa vie oman aikansa ja sitten loput ajasta työ sekä jouluostokset ym. Elikkä seli-seli ;) Kuvat olen muistanut ottaa sentään.. Ainakin niistä kynsistä jotka on jotenkuten onnistuneet, hirveän monta hutia tullut tässä välissä! Ja viimeiset kaksi Chi Chi Cosmeticsin lakkasarjaa myös odottaa postaustaan.

Mutta jos ne kynnet nyt =)

Ensin piti olla jotain punaista. Jouluisen punaisen löytyminen olikin vaikeampaa... Minulta löytyy paljon punaisia lakkoja, mutta kaikki kun on eri sävyä :D Parhaimmaksi valikoitui OPIn Big Apple. Ainakin pullossa se näytti siltä. Tuli aika kirkkaat kynnet, mutta eihän se haittaa?Pohjalle punaista pari kerrosta, leimaus onnistui parhaiten Dependin hopeisella lakalla ja päälle Models Own glitter ihanuus Jack Frost.

Laitan nyt kaksi lakkausta samaan postaukseen. Seuraavan kanssa oli iso koristeluongelma, joten jäi aika yksinkertaiseksi. Mutta näillä tykkäsinkin olla pitkään =)

Koska viimeksi oli punaista niin seuraavaksi tietenkin valkoista tai holoa. Pohjalla on China Glazen white on white, päällä kaksi kerrosta ILNP "Mega(L)" antamaan holoutta. Onko kukaan löytänyt valkoista lineaarista hololakkaa mistään? Megakin on lähemmäs vaalean harmaata jos yksinään laittaa...
Ja jotta ei olisi liian vähän holoa niin laitoin sitä vähän lisää! KBShimmerin I Only Have Ice For You on aivan ihana! Venytetyt ranskikset(onkohan tyylillä joku omakin nimi?) tehty vapaalla kädellä China Glazen Midnnight Kiss lakalla.
Seuraavia kynsiä olenkin jo tekemässä.. Yrittänyt ks lakkausta tässä parikin kertaa, ekalla kerralla jäi vain pohjaväriin ja töissä sitten sotkin senkin, eilen laitoin uudestaan, mutta joku kuplitti lakkauksen eli yritänpä tänään uudelleen =) Jospa saisin postattua nekin ennen joulua!

Kumpien joulukynsien värit ovat enempi mieleen?

4 kommenttia:

 1. Hienoja molemmat, mutta kyllä punainen on aina pop :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mulle kertyykin niitä punaisia(ja liiloja) sävyjä aina paljon ;)

   Poista
 2. Onpas sievät nuo punaiset lumihiutalekynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla vähän epäilytti puolessavälissä "matkaa" että tuleeko niistä mitään, mutta hyvin ne sitten jotenki sopikin yhteen väreineen =)

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)