lauantai 26. joulukuuta 2015

Aatto tuli ja meni

Jopas se joulu meni nopiasti ohi. Nyt odotellaan uutta vuotta ja sitten synttäreitä :) Työtkin alkanee vasta ensi vuoden puolella, ainakaan ei ole tullut vielä mitään viestiä tämän vuoden puolella olevista keikoista. Eli loma jatkuu ja kynnet saa taas rauhassa kasvaa!

Jotenkin pysyin joulun kynsissä taas kultaisessa teemassa. Ehkä siihen vaikutti juuri hankkimani China Glazen Midnight Kiss. Se on kyllä kiva lakka, vaikea saada tasaiseksi mun kynsillä(näihin ei edes ridge fillerit auta), mutta se leimaa jotenkuten ja on kaunis. Olen huomannut että oikean kullan väristä lakkaa ei tunnu löytyvän(saa vinkata jos tiedät jonkin!), yleensä ne on joko kupariin, viherkultaan tai valkokultaan taittavammat värit lakoissa. Toki sitten lehtikultaa löytyy esim glitterlakoissa kuten L'Oreal Gold leaf, Dance Legend 24K ja OPI Goldeneye... Juu ja jokainen näistä löytyy myös minulta :D

Koristeluksi päätin tehdä nyt jotain uutta, halusin kumminikn pitää sen kevyenä joten päädyin testaamaan leimaranskiksia.
China Glaze - Midnight Kiss
leimalakka Konad white
Depend hopealla rajattu
Laattana oli Infinity Nails-09

Olisin voinut ehkä valita vähän tiheämmän kuvion leimaukseen, näin jälkeenpäin ajateltuna. Pitää joku kerta kokeilla uudestaan :) Olen myös miettinyt jonkinlaista arvontaa ensi vuoden alkuun kun blogille tulee 1v täyteen =) Palkinnoksi tulisi ainakin Chi Chi Cosmeticsin lakkoja, jotain koristeita jne... Ehdotuksia/toiveita saa laittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)