perjantai 27. marraskuuta 2015

Stamping frenzy

Leimausintoilijoiden uusi ihastus on ollut viime aikoina Clear Jelly Stamper. Pitihän se sitten hankkia Dashica:lta, jos ei muuten niin kokeiltavaksi. Vähän ristiriitaiset tunteet tuli itselle kokeilusta, joissain laatoissa/leimoissa toimii ja joissain ei sitten niin ollenkaan. Vanhat leimasimet minulla ovat olleet silikooni marshmellow, eli todella pehmeä ja tahmea. Siinä ei ole muuta vikaa kuin kohdistamisen tuskaisuus ja joskus leima ei tahdo irrota eheänä kynnelle. Joku voisi kehitellä läpinäkyvän, pehmeän ja tahmean leimasin-tyynyn! :D
Otin kännykällä kuvia toisesta testailusessiostani.

Tästä lähdettiin, valikoin pieniä kuvia sisältävän laatan. Tosin en ollut ks laattaa vielä kertaakaan käyttänyt, eli ei ollut mihin verrata. Lakkana oli 100% leimauksessa toimiva Color Club "Revvvolution", pullo vaan on eri kun alkuperäinen joka muistaakseni hajosi Helillä.


Paksummissa leimoissa väri lähti leviämään reunan yli. Syytä tähän en löytänyt, tietääkseni en painanut liikaa ja sama tapahtui kun pyöräyttämällä käytin leimasinta.


Tässä sama tapahtuma toisella laatalla ja isommalla kuvalla. Laattana Moyou Kitty -13, tämäkin oli vielä testaamaton laatta.


Otin esille vanhankin leimasimen sekä jo aijemmin testattut Moyou Biker collection ja lumihiutale laatat, joiden pitäisi toimia 100%.


Pikkuhiljaa alkoi homma sujumaan paremmin, vieläkään ei läheskään kaikki kuvat tulleet eheänä laatasta.  Mutta aloin jo hahmottamaan millaisiin kuviin leimasin käy parhaiten ja mihin ei sitten ollenkaan. Vanhan leimasimen jälki näkyy vasemmassa kulmassa oleva iso lumihiutale, muut ovat uudella leimasimella.


Lisäys (27.12.) 
Dashican stamper ei ole se aito CJS ja sen kyllä huomasi testauksessa ja sen jälkeenkin toimivuudessa. Roskiin menee tämä. En suosittele ostamaan näitä halpoja kopioita, eivät toimi =) Born Bretty Storelle tullut myös täysi kopio CJS:stä, ei edes ole erilainen pidike. En usko senkään toimivan yhtään paremmin.
Oma aito CJS on tulossa itselle jo postissa :) Tilattu CJSn omasta verkkokaupasta [täältä]. Uutta postausta sitten kun saapuvat Suomen puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)