sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Harmaa ihastus

Taas yön, tai oikeastaan aamun, tunteina vielä ihmettelin mitähän sitä laittaisi kynsille. OPIn "This color's making waves" oli kyllä ihana ja kiduttavan kestävä, mutta kaikkeen kyllästyy aikanaan. Taistelin leffoja katellessa lakat ja glitterit pois, päivän olin nakuilla(päällä vain Dependin Ginseng nail serum:ia) kunnes päätin mitä laitan. 
Olin vain kerran käyttänyt tätä lakkaa ja koska silloin kynsien koristelu ei mennyt ihan putkeen omasta mielestäni niin jäi lakkapullo "heitteille" vaikka se on oikeasti aika ihana.

En kerennyt ottamaan(laiska!) kuvaa pelkällä värilakalla, vaikka yhden päivän niitä ihailinkin.


Täytyy tunnustaa että tämä on AINOA harmaa lakka mitä multa löytyy! En nyt laske Models Ownin "Grace green"iä tähän vaikka harmaan suuntaa onkin.

Mutta niin, Powder Perfect "Secret Passageway" on kaunis creme jossa eriväristä ja kokoisia mikroglittereitä, jossain luki että kultaa ja kuparia, mutta ainakin tämä kuva taittaa myös holon suuntaan värit. Mene ja tiedä, nätti se kumminkin on :D Kolme ohutta kerrosta on täysin peittävä ja ilman päälyslakkaa jää hiukan tekstuurimaiseksi glittereiden määrän takia(niitä on paaaljon!). Dance Legendin druick dry top coat ei tasottanut pintaa, edes toisella kerroksella, kunnolla. 
Koristelut tein ainoalla kultaan viittaavalla lakallani Avon metallic effects. 

Ahem, piti sitten vapaalla kädellä alkaa sutimaan dotting toolin seuraksi ja eihän siitä mitään tullut :P Oikean käden kynsien kohdalla olin jo viisaampi ja pitäydyin vain dotting toolissa. Ja koska mulla ei ole jalustaa kameralle, en saa "paremmasta" kädestä kuvaa.

EDIT
Laitetaan vielä yksi kuva, näkyy glitterit vähän paremmin tässä!


2 kommenttia:

  1. Upea lakka ja ihan mahtavat koristelut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei nuo nyt niiiin mahtavat ole, vielä tarvii paljon harjotusta :D Ja Heliltä just ostin akryylimaalit, eli niillä aletaan läträämään pian ;)

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)