perjantai 13. marraskuuta 2015

Lunta ja kynsilakkoja

Eilen vihdoinkin tippui taivaalta ensilumi! Pitihän sitä sitten ihan aiheeseen tehdä kynnetkin, varsinkin kun Lakkaushaaste FB-ryhmässä oli tämän viikon haasteena sama aihe. 
Halusin kokeilla muutaman kynsisiskon kehumaa Dependin hopeaa lakkaa leimauksessa ja olihan se todella mainio siihen! Päälle kun lisäsi KBShimmerin hologlitteriä kimaltamaan.
Samoin testailin minulle uutta manikyyriä, ruffiania. Olihan siinä näpräämistä ja kesällä ostettu suurennuslasi-lamppu tuli tarpeeseen! Huomasin myös että siveltimillä on parempi tehdä nuita kuin esim koristelakalla, jolla yritin ensin.

Pohjalla on Gina Tricot white
Glitterinä KBShimmer "I Only have Ice for you"
Leimat Depend #233 
Ruffian manikyyri Models Own "Sterling Silver"

Pieniä ilouutisia, pari vkoa sitten voitin Instagrammissa Chi Chi Cosmeticsin giveawayn ja tänään tuli palkinnon ensimmäinen osa! Paketti sisälsi Chi Chi:n uudet hajustetut kynsilakat. Nopealla vilkasulla voin sanoa että on kyllä nättejä värejä, muutama glitterillinenkin näköjään mukana. Onkohan minulla tarpeeksi swatch-tikkuja kaikille 32 lakalle :D Laitan kuvat lakoista erillisenä myöhemmin. Omille kynsille en niitä nyt heti laita kun juuri sain uudet lakkaukset aikaiseksi, mutta tikuille testaan kaikki.
Ensi viikon tiistaina tulee palkinnon toinen osa, joka oli lahjakortti CCC:n verkkokauppaan. Sieltä tuleekin sitten meikkiä iso läjä, mutta myös minulle uutta kynsilakkaa ja pistän niille sitten oman postauksen.


Alanpa tässä sitten tikutus hommiin, se on niin mukavaa! =)

EDIT
Ei oo tosi! Viime kuussa tosiaan tein Tekniikat -sivun blogille, mutta näköjään unohdin lisätä sen julkiseksi! No mutta, nyt on julkisena ja toivoisin kovasti kommenttia/ehdotuksia sivusta. Varsinkin jos minulla on unohtunut joku listata sinne! Eihän sitä muuten opi kaikkea jos ei kokeile uusia juttuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)