torstai 3. syyskuuta 2015

Kikon elokuu

Elokuu oli mulla aika vilkasta, ensin tehtiin festari-duunia ja sitten vähän reissattiin. Sillain se vaan sitten hurahti ihan vahingossa ohi. Ja nyt on syksy :P Toki kerkesin hiukan lakkojakin hankkimaan, mm Kikolta tuli tilaus joka sisälsi hurjat 7 lakkaa :D Muuten tainnut ollakin sitten yksittäisiä ostoksia sieltä sun täältä, pari base coatia(essence ja essie), quick dry(essie ja mavalaa lisää) ja reissun päällä parit markettilakat tarttui matkaan.

Koska elokuu meni suurilta osin muualla kuin kotona, en niitä lakkauksiakaan kovin montaa kerennyt tekemään. Ensimmäisenä oli Ysäri festareiden ajaksi laitetut työkynnet. Pirteää lilaa ja ensimmäistä kertaa top coatilla tehdyt pallot matta topperin päälle.
China Glaze "X-ta-sea" & "That's shore bright". Päällä Kiko mat top coat ja Dance Legend quick dry top coat(joka ei kyllä ole kovin quick omasta mielestäni, mutta sopii tämmöiseen mainiosti).


Sitten väliaikakynsiksi kaksi kerrosta ihanaa Color Club "The uptown" flakea, alla Dande Legendin musta.


Taas työkeikkaa, nyt Jalometalli. Oli kyllä paras viikonloppu töissä koko kesänä :D 
Dance Legend #315 on kyllä mustaakin mustempi ja kaksi kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen. Pikkurillissä on China Glaze "Meet me under the stars", nimettömän päällä Color Club "Diamond drops". Leimat tehty Konad tummalla hopealla laatasta Moyou Biker collection -08


Jes! Ostin järkkärin! Ja heti piti päästä testaamaan, valotushan meni päin honkia, mutta nätti on lakka. China Glaze "Red pearl" ja on justiinsakin sitä, tuli pari päivää tuijoteltua kynsiä eri valoissa :D Ja muistin taas kuinka vaikeaa on poistaa punaista lakkaa kuivista kynsinauhoista :P 


Helsingin reissulla päätin väsäillä kynnet, mitään värilakkaahan en ottanut ollenkaan mukaan, joten piti pärjää mitä kaupoista löytyi. Mukaan tarttui Depend #395, jonka sitten annoin siskontytölle(täytti juuri 4v.) ja pilkut Mavala "Milano". Päällä on ainoa kotoa ottamani lakka, Kiko quick dry top coat.


Ja kimppatilauksen Kiko-paketti saapui! Mukana oli tämä ihana #482 "Tangerine" ja päälle kuivasudittu #481 "Metallic gold". Pitsit DRK Themes Enlaced jättikokoisesta pitsilaatasta.


Viime lauantaina oli pieni työkeikka kavereiden järkkäämissä bileissä, sinne laitoin liilaa ja holoa. Alla  Kiko 330 "Lilac" jonka päälle ohuella pensselillä kuivasudittu Kiss Nail art paint helmiäis valkoista, Foxy Paws "Starring role" ja Color Club "Eternal beauty". Huomenna sitten Mani-Swappia!

4 kommenttia:

  1. Nättejä kynsiä oot tehny. Noi ekat, pilkkukynnet, on tosi upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niitä oli kiva tehdä vaikka tuntukin ettei pilkkuja osannut oikein kohdistaa :D

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)