lauantai 19. syyskuuta 2015

Palet cleansereita useampi

Joskus tulee tunne ettei oikein jaksa isompia koristeluita, silloin teen ns "palet cleanser" lakkauksia, eli hyvinkin yksinkertaista ja pääosana on joku uusi lakka. Niitä nyt on kertynyt muutama taas ihan "vahingossa", joten oikeen sopivaan välin iski laiskuus/inspiraation puute. 

Kesällä oli iso Oman Punaisen metsästys, yksi punaisista mitä itselle sinä aikana haalin oli OPI "Big Apple Red" ja se on kyllä punainen isolla P:llä! Päivän tuijottelin perus punaisia kynsiä ja sitten alkoi hinku laittaa jotain lisäksi, kenkälaatikoita(jep, lakkani ovat 3 kenkälaatikossa :D) tonkiessa sormiin tarttui Nfu Oh #46, raikas punainen flake-lakka. Sitä yksi kerros päälle ja oli kivat =) 


Ebaystä oli tullut kolme China Glazea, yksi niistä ihanan turkoosi "Too Yacht To Handle". Meinasin jättää pelkän lakan, mutta sitten tuli käsiini kynsiteipit... Niitä en olekkaan käyttänyt ihan koristeena ikinä, joten jotain piti keksiä. Tähtäys oli vähän niin ja näin, mutta kyllä niitä katseli muutaman päivän =)

'

Uusia holoja! Ja ihanan ihanaa FUN Lacqueria! Nyt mulla on niitä 3kpl. "24K Karat Diamond"(h) lakkaa olen kerennyt jo googlailemaan useamman kerran, nyt vihdoin sain sen itselle ja tietenkin heti piti testata kynsille! =) Seuraksi sai Models Own "Peach Puff" ja pari holosydämmet. Kohtuu hempeäksi meni ;)


Seuraavaksi olisi taas mani swappia! Jääkööt se huomiselle!4 kommenttia:

Kerrothan terveisesi! :)