keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Heinäkuulta kuulumisia ja hankintoja

Hupsista! Mihin se kesäkuu katosi? Kohta heinäkuukin on ihan kokonaan ohi! Tulisi nyt edes vielä muutama lämpöpäivä ennen virallista syksyä. Tuntuu että kesä meni metsästäessä aurinkoa jotta voisi kuvata hololakkauksia :D 
Teen taas useamman kuvan postauksen tähän =) Jos syksyllä alkaa taas joku haastis niin sitten aletaan tiuhemmin postailemaan, nyt laiskottelen ;) 

On taas parit(köhköh) uudet lakat eksynyt hommaamaan ja ebay-neitsyyskin meni ihan vain vahingossa yhtä lakkaa metsästäessä.

Katselin uusimpia Superman -leffoja ja samalla tein kynsiä. Eli sinisethän niistä tuli =) Pitkästä aikaa decalit laitoin seuraksi. China Glaze "Towel boy toy" ja decalien päälle töpöttelin KBShimmer "I only have ice for you" hologlitteriä.

4pvän festari työajan kynnet. Oli kyllä niin kolea ja märkä festari, ihmiset kulki jopa toppatakit päällä. Alla Oriflamen Giordani Gold "Pink Allurd", leimattu&koristeltu Models Ownin "Carat Coral" ja "Northern lights" lakoilla. Laattana oli taas Infinity Nails -90(on se vaan niin ihana :D).
Hömpöttely-kynnet! Eli pinkkiä ja sydämmiä. China Glaze "Hang-ten toes" ja "White on white" pohjiksi(pinkin pohjana myös kerros valkoista). Leimattu Konad valkoisella ja Barry M. "Shocking pink" laatasta Pueen77, joka pääsi ekaan testiin =)


Tilasin K4Lstä hiukan meikkejä ja tarvikkeita, mukana tuli kehuttu Essence Sparkle sand top coat ja pitihän sitä heti testata =) Kuusamossa käydessa olin haalinut paikallisesta tokmannista Kone Helsinki "Bright coral" lakan itselle ja siihen tuo sand lakkaus sopi mainiosti =) Jottei ihan pelkkää hiekkaa olisi niin leimailin A-England "Rose powerilla" laatasta Infinity nails -41 ristikkoa peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin. Viilasin kynsien mallin myös pyöreämmäksi kun alkoi olemaan tuota pituutta jopa liikaa :D


Heliltä tuli ostettua parit indie lakat aijempien laattojen seuraksi... Meinasi lähteä ihan lapasesta koko homma :D Valoisan päivän kunniaksi testailin Foxy Paws "Starring role" lakkaa, alla on kerros Dance Legendin #315 tuomassa syvyyttä. Foxy pawsia on tässä vain yksi kerros ilman päällyslakkaa. 


Taas festari-työpäiviä, nyt Qstock. Kynnet sai kehuja asiakkailta(sopi hyvin meidän vip-puolen sisustukseen vihreällä värillä) ja oli omaanki silmään ihan kivat vaikkei leimat menneetkään ihan putkeen joka kynnessä. 2* 11h työpäivät kyllä tappoi niin kynsien lakkauksetkin kuin minun jalat. Meni yksi päivä ihan vain toipuessa. Mutta olihan se kivaa!
Models Own "Sterling silver" liukuna alla China Glaze "Kiwi cool-ada" ja Kiko "Illusion green". Leima Konad mustalla laatasta BundleMonster BM-605.


"Välipäivän lakkaus"... eli kun ei jaksa mitään ihmeellistä. Kynsinauhat vielä rikki duunin jäljiltä, joten tein kunnon öljöilyt niille. Sitten vain ensin Too Fancy Lacquer "Abracadabra!" kerros ja päälle KBShimmer "I Only have ice for you". Aurinkoinen hetki oli kun oltiin menossa kauppaan, joten kännykällä räpsäisin kuvan.


Erica tekee ihania ranskiksia meidän ihasteltaviksi FB ryhmässä ja instassa... Häneltä sitten lähti ihnnostu tehdä oma lempparini, eli fishtail french manicure =) Ja saatoin löytää sen oman täydellisen punaisen Pretty Polish tilaukseni joukosta ^^ Pohjalakkana Rimmel "Café au lait" joka on sopivan rusehtava minun kesäiholle, tipit tehty China Glaze "Igniting love" ihanalla kirkkaan punaisella, päälle sipaisu Nfu Oh NFU46 flakelakkaa ja koristelut ohutsutisella koristelulakalla. Kynnet matattu Kikon Mat top coatilla lopuksi.


Noniin, nyt ollaan ajantasalla ja kohtahan on jo elokuu. Jos saisi pari postausta elokuulle ainakin! Koetan tsempata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)