lauantai 19. syyskuuta 2015

Hankintoja ja tekemisiä.

Koko kesän olin miettinyt ja haaveillut suurennuslasilampun hankinnasta, oikeanlaisen valitsemisessa meni vaan vähän pidempään. Vaatimuksia oli: on ledi-lamppu, tarpeaksi pitkä varsi ja nivelet. Vihdoin Kärkkäisellä käydessä vastaan tuli ihan täydellinen. Joutsen-varrella ja klipsikiinnityksellä. Ok, klipsi on kätevä, ei vie tilaa pöydällä jne, mutta hiukan hankala kiinnitettävä omaan työpöytään(metalli runko). Kyllähän tuo tuossa pysyy jotenkuten =) 


Tässä on mukava lakata kynsiä! Ei tarvitse enään siristellä silmiä taikka käyttää lukulaseja.


Ja tietenkin holoja piti ihastella ledivalossa! Vasemalta oikealle: Orly "Election Generation", China Glaze "Electra Magenta", ILNP "Bikini Bottoms", Color Club "Fashion Addict", Foxy Paws "Starring Role" ja Color Club "Eternal Beauty".


Sainpa vihdoinkin valolaatikon/lightboxin tehtyä loppuun.. Viikko sitten jo tein raamit valmiiksi eräästä pahvilaatikosta, mutta sitten innostus lopahti hetkeksi muiden kiireiden tieltä. Viikon aikana kissat oli vallannu laaatiko ihan omiin leikkeihinsä :D


Tänään sain aikaiseksi tehtyä loputkin laatikosta. Sori pojat, leikit tämän lelun kanssa loppui nyt! Tässä ensimmäinen testikuva minun ensimmäisistä piCture pOlisheista jotka saapuivat tällä viikolla,.Valoisuutta joutui muokkaamaan koneella kun ei vielä ole kunnon lamppuja. 2 kommenttia:

  1. Hei kiva vinkki tuo suurennuslasi :) toisinaan tuntuu että sellaiselle voisi olla käyttöä, pitääkin harkita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kätevä! On siinä huonojakin puolia... näkee tarkemmin kuinka suurta sotkua tekee(ja kuinka monta kissankarvaa lakkaa mukaan) :P

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)