tiistai 13. syyskuuta 2016

Kadonnut laatta

Aloitin leimailu-kokeilut noin pari vuotta sitten... Huonolla menestyksellä. Tuli testattua useampi leimasin ja paljon lakkoja ennen kuin yhtäkkiä ne vaan alkoi toimimaan. Kai siinä piti sitä tekniikkaa ja kuun asentoa odotella ensin =) 
Heti kun alkoi hommat toimimaan ostin Heliltä ison kasan laattoja. Niiden mukana oli Messy Mansionin lohikäärme -laatta jossa sattumoisin on sama lohikäärme mikä minulla on tatuointina selässä(muokkasin samasta kuvasta tatuoinnin itselle). Joten voitte kuvitella kuinka harmitti kun onnistuin ks laatan hukkaamaan jo ennen kuin kerkesin sitä käyttämään. Sitä tuli etsittyä kissojen ja käärmeen kanssa molempien sohvien sisältäkin, tuloksetta... Ja nyt viime viikolla se pyörähti kirjahyllyn alta kun kaivelin sinne tippuneet swatch-tikut! Jee!! 

Ja jottei vahinko pääsisi tapahtumaan uudelleen, piti heti päästä testaamaan laatta =) Seuraksi sai OPIn Toucan Do it if You Try ja leimaamiseen sekä aksenttikynnelle  Essien Good as Gold.




OPI - Toucan do it if You Try
Essie - Good as Gold
Messy Mansion MM21

Noin, nyt ei tarvi enää harmitella ja tuskailla sen laatan suhteen. Onneksi en kerenyt ostamaan uutta Cesarsilta, olin jo laittanut sen "pakko ostaa" -listallenikin :D


6 kommenttia:

  1. Wau, upea lohhari ja koko lakkauskin on oikein hieno! ♥ Voin vaan kuvitella miten paljon harmitti, mutta onneksi nyt kuitenkin löytyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kyllä söi vietävästi. Luulin että olin tiputtanut sen matkalla kotia kun kävin kaverin kanssa kahvilla ja esittelin hälle sen laatan(tiesi mun tatuoinnista). Minä muka kurkkasin kirjahyllyjen allekin kun etsin laattaa, se on vaan niin ohut ja kiiltävä pintainen että ei tainnut parketista erota niin hämärässä tilassa.

      Poista
  2. Tosi nätit! Onneksi laatta löyty, laita nyt hyvään jemmaan se noin kivaa leimaa kelpaa käyttää kerran jos toisenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Juu se meni samaan laatikkoon muiden laattojen joukkoon, pysynee siellä toivottavasti jemmassa. TOSIN, kerkesin tiputtaa sen uudelleen lattialle siinä välissä jo! :D Tohelo mikä tohelo ;)

      Poista
  3. Ihana tuo lohikäärmeleima! Ja vieläpä punaisella taustalla, tykkään! Onneksi löysit sen!

    VastaaPoista

Kerrothan terveisesi! :)