tiistai 20. syyskuuta 2016

Tuplat: Ranskalaisia ja sötkötys

Esittelempä kaksi minun lempityyliä ranskalaisesta manikyyristä. 

Ensimmäisenä kaarevampi tippi. Nämä teen aina vinyyleillä, oma käsi ei vain ole tarpeeksi vakaa. Yleensä vielä jälkikäteen lisään reunaan tippiä korkeammalle ja että olisivat tasan muiden kynsien kanssa. Tähän laitoin alle Essien Au Naturelia, mitä olen nyt viime aikoina käyttänyt nudelakkana. Sävynä se on aika ok, ehkä hitusen turhan kylmä ja siinä on hienoa hopeista shimmeriä, mutta sitä ei onneksi näy isosti. Tipiksi päätyi Essie Frock 'n Roll ja koristeina leimat China Glazen I'd Melt For You chrome/metalli lakalla.
Käytetyt:
Essie
Au Naturel
Frock n' Roll
China Glaze
I'd Melt For You
Laatta Moyou The Pro-15
  

Toinen onkin vapaalla kädellä tehtävissä(ainakin paljon helpommin :D) oleva ranskalainen.
Ns Fishtail tippi on minun ehdoton suosikki jos haluaa pikaisesti jotain kivaa tehdä.

Tähän päätyi pohjalle itse sekoittamani nudelakka. Koska aijemmin käyttämäni Rimmelin Cafe au lait on piirun verran liian tumma(sopii silloin kun on kunnolla ruskettuneet kädet) ja väliaikaisesti ostamani Essencen French s are forever oli ihan liian vaalea niin hetken pulloja tuijoteltuani(koetin miettiä pitäisikö nakata roskiin tai laittaa kirppikselle myyntiin) aloin sotkemaan näitä yhteen. Ensin testasin kynnelle miltä näyttävät päälekkäin ja sitten löträsin pullojen sisältöjä keskenään kunnes sävy miellytti. 

Tippeihin päätyi Fun Lacquer Burnin Up. Se ei ole ihan täysin peittävä yhdellä kerroksella, mutta fishtailiin on helppo tehdä toinen kerros varmistamaan tasaisen peittävyyden. Lopuksi tein rajaukset Essencen Tattoo Linerilla.


Tarkkasilmäisimmät(eli kaikki) huomaa että kynsien muoto muuttunut tässä välissä. Tämän aiheutti etusormen kynnestä lohjennut kulma. Tosin olin kerennyt jo hetken miettiä takaisin manteleihin siirtymistä, joten otin lohkeamisen vihjeenä ja viilasin reunat suoriksi =)


Kynsillä:
Sötkötys nude 
Fun Lacquer Burnin Up(H)
Essence Tattoo Liner


Kumpi ranskis on kivempi? Ja mitä mieltä "uudesta" ranskis -nudesta? Sopiiko paremmin kuin Essie?

4 kommenttia:

 1. Molemmat on kyllä nättejä, mutta alemmat miellyttää omaa silmää hiukkasen enempi jostain syystä. :) Sötkötys on aivan loistava, myös sanana. Sai tavata otsikkoa pariin kertaan. :D Voi olla, että oma Essencen ranskislakka joutuu samanmoiseen kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, myös itse eniten tykkään fishtailista =) Varsinkin tällä kynnen muodolla. Suosittelen testailemaan noiden nude-lakkojen kanssa, koetin kerran myös itse tehdä yhdistelemällä kirkkaaseen lakkaan(dependin) erivärisiä lakkoja... Se ei ollut ihan onnistunut kokeilu, mutta ei mahdoton jos vaan löytää hyvän yhdistelmän värejä :D

   Poista
 2. Onpa nättejä ranskiksia <3 Ja ihanan ranskisnuden olet sekoitellut, näyttää tosi hyvältä sun kynsillä! :)

  Ps. On kyllä tosi ruskea tuo sunkin Frokkis! Ootko testannu vielä koko kynnelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä testannut. Omaan silmään se näytti enempi harmaalta, mutta pitänee testata uudemman kerran lähipäivinä =)

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)