maanantai 5. syyskuuta 2016

Harvinaisen valkoista

Pidin edellisten kynsien jälkeen pari pvää ihan vain valkoiset kynnet(China Glaze White on white) samalla kun ihmettelin mitähän tekisi seuraavaksi. Ja koska syksy ihan väjäämättä puskee päälle niin kaivelin kivoimmat syksyiset värit esille lopulta.

Testailin Messy Mansionin matolle ensin erilaisia decal -yrityksiä joista ei sitten tullut mitään. Päätin vihdoin tehdä valkoiset leimasin marmoroinnit, viime kerrallahan yritin tekniikkaa ensimmäistä kertaa aika sotkuisin tuloksin joita voi vilkaista täältä.

Mukaan pääsi kolme China Glazen lakkaa valkoisen lisäksi sekä Born Pretty Storesta ostetut niitit koristeeksi.

China Glaze
White on White
Midnight Kiss (2010 Holiday)
Harvest Moon (2012 Hunger Games)
Goldie But Goodie (2013 Autumn Nights)

Näistä tykkäsin kyllä paljon ja on vieläkin kynsillä =) Katsotaan milloin malttaa ottaa pois. Ja taas tuli aika CG voittoinen postaus, mutta ei anneta sen häiritä. 
Kokeilin linkittää Lakka Stash sivulla Midnight Kiss -kohdalle googlen kuvahaun ks lakalle. Toimiiko se? Pitäisikö siihen linkittää jotain muuta? Esim merkin ja lakan omalle sivulle?

4 kommenttia:

 1. Nää on kyllä hurjan nätit! ♥ Mäkin juuri tein tällä tekniikalla yhdet kynnet, tosin mun kuviot oli paljon epäselvemmät kuin sulla. Oot onnistunu tosi kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näkisitpä mun oikean käden ;) Huomasin ainakin itse että mahdollisimman vähän "viivojen sutimista" ennen leimasimen lätkäisemistä päälle on parempi.

   Poista
 2. Uskomattoman upeat kynnet! Kuviointi näyttää ihan marmorilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Marmori-kuvio taitaa ollakin tässä tekniikassa se idea. Ja tahtoo kuviot lähtee sotkeentumaan helposti.

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)