tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kesäkuun loppuja, paljon holoa liikenteessä!

Unohdin kokonaan juhannuksen jälkeen postailla loput kesäkuun lakkauksista ja hankinnoista. Eli nyt sellainen pikapika postaus usealla kuvalla!

Juhannuskynsiksi pääsi paljon hololla testailua ja viimeaikoina suosikiksi päässyt leimauslaatta.
OPI "Toucan if you try", Moyra holographic #252 ja Barry M.n ihanaakin ihanampi hologlitter "Rose Quartz Glitter". Laattana taas Infinity Nails -90. Moyra ei meinannut millään nousta laatasta, aika liruahan se on kyllä, mutta jotain sain aikaseksi, sitten siirryin dotting tooleihin :D Aikaan sain kohtuu sekamelskan kyllä, mutta olipas se kimaltava auringossa :)


Viilasin juhannuksen aikana kynnet manteliksi kun napsahti pari kulmaa rikki enkä halunut pituutta viilata pois.
Yllättävää kyllä aurinko paistoi juhannuksen jälkeen parikin kertaa. Color Club "Eternal beauty" ja ILNP "Bikini Bottoms" osoittautuivat erinomaisiksi leimaus-lakoiksi. Tiukan seulonnan ja suunnittelun jälkeen laataksi päätyi vielä testaamaton Infinity Nails -41. Tuli vähän sudenkorentomaiset kynnet ja tykkäsin =)


Huomasin myös että manteli kynsiin ei perinteinen ranskis tahdo sopia ainakaan omaan silmään :P Piti testata ja samalla kokeilla uutta ranskislakkaani sekä vielä testaamaton indielakka. Alla Kiko "French Baby Pink" joka jäi aika vaaleaksi mun jo ruskettuneelle iholle, mutta oli kyllä muuten mitä mainioin ranskislakka. Tipit Powder Perfect "Secret Passageway", tätä lakkaa pitää kokeilla kyllä koko kynnelle joku kerta, ihanaa pientä glitteriä joukossa =) Leimat A-England "Rose Power", ei ihan täydellisesti mennyt. 
Oli kyllä kestävin lakkaus mulla ikinä... 6pvää kesti vain ihan pienellä kärkien kulumisella, lopulta poistin lakat kun ei jaksanut enään katsella niitä :D


Neon-pistoksen sain eräältä kynsisiskolta FBn Kynsikoristelut-ryhmässä. Näiden tekemisessä ei mennty pitkään, mutta ihastelin niitä sitäkin enempi :D Valitettavasti neon värien kuvaaminen kameralla on haastavaa ja ei tässäkään tapauksessa päässyt ihan oikeisiin sävyihin vaikka kuinka yritin kuvaa ottaessa sekä muokkaamalla jälkikäteen.
Orly "Mental Mayhem" ja kultahiput L'Oreal "Gold leaf". 


Eihän niitä kyllä kovin montaa ollut kesäkuulta jäljellä. Nyt voi aloittaa heinäkuun postauksen... Siinä onkin sitten useampi :D 

Lisää aurinkoa, kiitos!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)