maanantai 1. elokuuta 2016

Kolmet kynnet

Huhhuh. Siinä meni heinäkuu lähinnä töitä tehdessä ja tallilla ollessa. Ja se kyllä näkyi myös kynsissä! Niinkin paljon että päätin vetäistä ihan lyhkäisiksi kun kyllästyin jatkuvasti niitä paikkailemaan. Alkuun kumminkin parit kynnet festari-töiden ajalta.

 Ensin oli Jalometalli, mitä odotan aina koko kevään kuumeisesti. On nimittäin ihan mahottoman kivaa olla siellä töissä, vaikkakin on pitkät tunnit ja jalkoihin loppuillasta sattuu. Mutta työkaverit, asiakkaat ja musiikkikin ovat mahtavia =)


Yhdessä isossa laatassa löytyy Punisher -kallo, joten sehän piti kynsille saada =) Muuten sitten pdin "simppelinä", mustaa ja punaista, päälle ja alle! Juuri ennen töihin lähtöä nappasin pikapikaa parit kuvat ja eihän ne sitten ihan putkeen menneet.


Lakat:
China Glaze 
Liquid Leather
- Hey Sailor
Leimauslakka Konad musta
Laatta: MiMax Apipila 03

Heti seuraavalla viikolla olikin edessä 4pvän Rotuaari Piknik. Sinne kerkesin paritkin eri lakat kokeilla, mutta kuvattua sain vain yhdet.


Fair Maiden Polish The Archeress pääsi ensimmäistä kertaa kynsille. Mahoton kimallus auringonpaisteessa, mutta yksinään kultaisilla kynsillä en osaa olla. Koristuksia en työpäivien välillä kerennyt tekemään valitettavasti.  


Viimeisenä sitten Qstock, tänä vuonna en mennyt töihin vaan ihan asiakkaan roolissa. 
Tässä välissä jouduinkin kynnet lyhentämään ja varsinkin keskisormen kynsi jäi aika nysäksi kummassakin kädessä.
Kynsille pääsi minun PiPo lempparini Nemesis. Viime hetkellä päätin kokeilla josko leimaus sujuis China Glazen Magical chrome-lakalla ja pitkästä aikaa leimat toimi kuin unelma. Laattana oli sama Bundle Monster kuin OPI New Orleans -lakkausta tehdessä.
Pitäisi kyllä hommata Nemesiksen kaksonen Revenge myös itselle =)


Kuvaa ottaessa oli jo yksi festaripäivä "lusittu" ja se vähän näkyy kulumisessakin.

Nyt on festarit lusittu töiden ja vapaa-ajankin osalta. Ylihuomenna lähden kahdeksi viikoksi Helsinkiin ja jo nyt hirveä ongelma mitä lakkoja otan mukaan =D (Pahaksi)Onneksi siellä on Cesarsshop minne mahdollisesti ehkä saattaa joutua eksymään.
Palaillaan elokuun lopuilla uudelleen asiaan ja katsotaan mitä tarttui mukaan kotiin =)

1 kommentti:

Kerrothan terveisesi! :)