keskiviikko 24. elokuuta 2016

Elokuun hankintoja - kuvatulva

Vietin puoli elokuuta reissussa ja se kyllä näkyy kynsissäkin. Vaikka oli rasvat ja öljyt mukana, niin ei vain kerennyt huoltamaan kynsinauhoja tarpeeksi useasti. Sentään kynnet pysyivät ehjänä ja saaneet jo vähän kivaa pituuttakin =) Nyt alkaa olemaan mukava pituus joka ei haittaa töitä eikä harrastuksia. 

Helsingistä en ostanut mitään, ei ollut aikaa käydä Cesarsilla, mutta Tallinnassa tuli Kaubmajassa käytyä China Glaze -hyllyllä josta nappasin yhden lakan mukaani sekä lasisen kynsiviilankin(sekä hiuksille silkkiöljyä). Kotiin päästyä olikin kaksi kimppatilausta päässeet perille, joten postailenkin niistä =)

Nail the Mail:verkkokaupassa oli loppuunmyynti ja kaikki 50% alessa. Aika moni lakka oli loppuunmyyty samantien, joten metsästin pari Picture Polishia itselleni joita oli vielä saatavilla. Majesty ja Atomic ovat aika toistensa kaltaisia, mutta eri sävyä =) Kovasti tykkäsin ja samantien teinkin liukuväri manikyyrin leimoilla niistä. 


Alkuperäinen ideani oli mustat leimat, mutta Konadin musta leimauslakka on kuollut pulloonsa, eli liian jankkia jotta se enään toimisi, joten piti "tyytyä" hempeämpään China Glaze Harmony lakkaan. Toimii hyvin yhdessä, mutta vähän jää pohjalla olevat PiPot Harmonyn varjoon.
Käytetyt:
Picture Polish 
Atomic (2013 collab by Samarium's Swatches)
Majesty (2013 collab by Sahrish Adell)
China Glaze Harmony (Spring 2009 Romantique)
Laatta: Uber Chic 4-01

Alla olevassa kuvassa on PiPojen seurana Tallinnasta ostamani China Glaze Papa Don't Peach.


Toinen kimppa tilaus oli Kikolle, jonne tein vain meikkitilauksia. Koetin myös löytää lakkojen ohentajaa, mutta liekkö poistunut valikoimasta? :(  Alla kuvassa paketissa tulleet. 2 kajal kynää(punainen ja violetti), urban sheen lipgloss, kaksi single palettia luomivärejä, irto luomiväri sekä mixing solution luomiväreille. Alimpana muutama kuva missä testailtu jo ks meikkejä.


Lipglossin seuraksi pääsi violetti kajaali.


Paletti luomivärit liikkuvalla luomella sekä sisäreunassa, rajaukset ylhäällä punaisella kajaalilla ja alhaalla pieni häivähdys violettia. 


Testailin myös jonkin aikaa sitten ostamiani tekoripsiä. Viime kerrasta on mooooonta vuotta ja sen kyllä huomasi, tökin niitä paikoilleen pienen ikuisuuden ja silti tuntui menevän vähän minne sattuu =D Pitänee harjoitella lisää ;)

Nyt minulla on kynsillä vain China Glazen Harmony ja en oikein osaa päättää mitä tekisi. Mahdottoman nätti väri tälläin yksinänsäkin, tosi chromemainen ja sienellä kun laittoi viimeisen kerroksen niin siveltimen jälkiäkään ei jäänyt.  
Olisiko heittää ideoita??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)