maanantai 26. lokakuuta 2015

Inspiroitunutta vedellä löträämistä

Pitää myöntää että olin koko eilisen alkupäivän viettänyt YouTubessa hihittämässä Simply nailogical käyttäjän videoille[instagrammissa @simplynailogical] ja varsinkin video "How NOT to do watermarble nails" oli hysteerinen ja eittämättä muistuttaa omia yrityksiäni. Ja siitä huolimatta päätin kokeilla uudelleen :D
Mukaan löträilyyn valitsin Models Ownin 6 eriväristä vihreän ja punaisen sävyistä lakkaa(3kpl molempia), MO kun on yleensä aika paksuhkoa(välillä vähän liikaakin :P) ja luulisin sen toimivan kivasti.

Alku näytti hyvin lupaavalta... Toki tämän jouduin toistamaan 3-5krt kunnes sain kuvion jotakuinkin kivaksi ja pari kertaa joutui putsaamaan kynnen(ja laittamaan base coatit :P) kunnes näytti about siltä miltä pitäisi.


Ihan suuruudenhulluksi en alkanut ja vesileimat jäi kahteen kynteen. Loppuihin laitoin sävyihin sopivat vesidecalit.


Ja sitten seuraavana päivänä vielä mattasin lopputuloksen.


Käyteyt Models Ownit:
Soda pop pink, Peach puff, Vintage pink (punaiset)
Grace green, Jade stone, Top tuquoise (vihertävät)
Mattaus: Kiko Mat top coat


Lisäystä:
Vaihdoin blogin ulkoasia hiukan minulle ominaisempaan väriin ja talvisempaan ;) 
Tekniikat-sivuille vihdoinkin sain linkit valmiiksi. Ilmoitelkaa minulle virheistä ja mokista jos siellä jotain löytyy niin voin korjata! 
Samoin tein uuden välisivun jossa listattuna lakkoja jotka olisi kiva saada itselle(jos teillä on myynnissä tai tiedätte mistä löytyy niin vinkata saa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerrothan terveisesi! :)