keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Hallaa pukkaa...

Niin se vain kesä meni ja syksy on valitettava todellisuus. Tiedän että moni rakastaa syksyä eniten ja ei se minullekkaan ole se ikävin asia(ah, niin ihanat värit joka puolella!), mutta varpaat alkaa olemaan taas niin kylmät että villasukat pitää kaivaa kaapista.
Huomasin muuten etten ole kovinkaan paljoa kynsiä lakkaillut tässä välissä. Muutaman kerran tehnyt jotain muutakin kuin vain pistänyt yhtä väriä pari kerrosta. Mahtaako olla syynä että olen pidättäytynyt ostamasta ihan kaikkia ihania lakkoja mitä eteen tullut :D Tässä nyt muutama testailu sekä vanha ihastus!

Inspiroiduin tekemään leivinpaperille "decaleita" lakoilla. Eli siis pari kerrosta lakkaa leivinpaperille, annan kuivua ja sitten leikkelen sopiviksi muodoiksi. Niitä tuli sitten vähän enemmän kuin mitä oli tarkoitus :D Koska en ollut vielä suunnitellut tämän pidemmälle tein vähän enemmän värivaihtoehtoja.


Suikaleista näpersin koripunos -tyylillä kynnelle kerroksen. Meni hetki ennen kuin oikeanlainen tekniikka löytyi, parhaiten suikaleet pysyi paikoillaan kun laitoin jokaisen alle ohuesti nopeasti kuivuvaa Essien "First base" pohjalakkaa. 


Lopuille kynsille sitten tein nopeat fishtail ranskikset vapaalla kädellä. En riittäny hermot tehdä koripunosta kuin yhdet kynnet :D Todella kestävä lakkaus on tuo leivinpaperi-decali.


Lopullisessa lakkauksessa tuli sitten käytettyä seuraavia lakkoja: 
Leivinpaperilla olleita lakkoja:
Kiko "Illusion Green" 441
Models Own "Northernlights" 
Kiko "Cyber Red" 439
Ranskis: KBShimmer "Whole Lava Lovin'" ja Rimmel "Cafe au latte"
Saattoi ehkä tulla vähän jouluinen värimaailma... mutta eihän siihenkään ole enää pitkä aika!

Ostin ebaysta henna tatutointia varten "töhnät"... Sitten tietenkin piti saada väreihin sopivat lakat. Tottakai väkiselläkin tarttui käteen OPI "Toucan do it if you try" ja päivän sitä ihanaa oranssia kateltuani päätin kokeilla Color Club "Revvvolution" leimausta, joka kehutusti hienosti leimaava lakka mutta minä en sitten niinkään hienosti :D Tuntu että en oikein osunut oikeaan kohtaan kynnellä enkä laatalla :P Ensimmäistä kertaa oli käytössä Infinity Nails -95 laatta joka on aika tiivis ja en omille lyhyille kynsille oikein saanut kunnon kuvaa irti. Itse asiassa oikea käsi onnistui huomattavasti paremmin ja tietenkin siitä ei ole kuvaa.

Mutta on se OPI silti niin ihana =)

2 kommenttia:

  1. Upea tuo fishtailpunos! Vähän jouluinen on tosiaan värimaailma, mutta mitäpä se haittaa onhan se joulu sieltä tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla pitänee tehdä tuo uudelleen 2kk päästä :D

      Poista

Kerrothan terveisesi! :)