tiistai 14. helmikuuta 2017

Siitä geelilakkauksesta ja muutakin.

Tammikuu vilahti nopeasti ohi, osittain hiljaisuus blogirintamalla johtui siitä kun testissä olleet NCLA Gelous? geelit aiheutti vanhan allergian palaamisen, eli jouduin heti seuraavana aamuna ottamaan geelit nopeasti pois ja pari vkoa oli nimettömät aika kutisevat sekä oikean käden kynnen ala-kynsinauha ärtyi pahaksi. Lopulta jouduin rapsuttelemaan kuivuneet nahat pois ja nyt on vapaakasvu vähän hassun näköinen kun pikkasen vetäytynyt pidemmälle kynsipetiin. Vähän harmitti vaikka olinkin tähän varautunut. Ei siinä sitten kauheasti tehnyt mieli mitään kummempia lakkauksia tehdä. 

Vasta Cirque tilauksen saapuminen innosti taas näpertämään lakkauksien kanssa. Samoin saapui Englannissa tehty tilaus(en nyt yhtään muista mikä verkkokauppa se oli) joka tehtiin jo oisko ollut marraskuussa ja se saapui Suomeen Katariinan kyydillä tammikuussa. Lisäksi NCLA geelien seurana tuli A-England - Gloriana jota olen jo jonkin aikaa himotellut. Myös pari FB kirppislöytöä pääsi perille =)

Itseasiassa voisin näyttää mitä kiina-paketista tuli tässä kuussa! 
Kaikkihan tietää että glitter/glass fleck ym ihanat lakat ovat tuskaisia kun pois pitäisi saada. Itsekin hauduttelin foliossa sormia ja se oli aina hankalan oloista puuhaa, varsinkin kun "väärällä" kädellä piti sitä foliota näprätä toisen käden sormiin. Noh, testiksi tilasin Born Pretty storesta kätevät "klipsit" millä haudutella kynsilakat pois. Niitä löytyi paria erilaista mallia joten tilasin molemmat. 
Itsehän poistan kynsilakat aina laittamalla palan pumpulia+poistoainetta kynnelle, annan olla hetken ja poistan vanulapulla. Normaalisti joutuu kynsilakanpoistoainetta lisäämään kynnelle ennen poistoa ettei pumpuli kuivu, mutta näiden kanssa ei tarvitse.


Ensin testiin pääsi valko-pinkit härpäkkeet ja ne toimivatkin ihan miten piti, ainoa huono puoli niissä oli koko, pikkurillille oli liian iso ja peukulle liian pieni. 
Klipsi-malliset olivat koon puolesta paljon paremmat, pysyivät napakammin kiinnikin. Nämä menikin sitten vakiokäyttöön ja nykyään lakkoja poistaessa käytän aina näitä. 


Suosittelen kokeilemaan mikäli glittereiden poisto hirvityttää =D

8 kommenttia:

 1. Hauska idea. Minkä hintaisia nuo ovat?

  VastaaPoista
 2. Todella harmi, että sulla kävi geelilakkauksien kanssa noin huonosti. :( Noita klipsimallisia voin omastakin puolesta suositella lämpimästi. Päädyin niihin juurikin sen takia, että ei vaan jaksanut askarrella aina foliorullan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ollu pitkän aikaa tarkotus noita tilata, nyt sitten vasta sain aikaiseksi :D Klipsit tosiaan paremmat =)
   Harmi kun oli kallis tuo "testaus" noiden NCLA geelien kanssa :P Suolainen hinta noissa vielä.

   Poista
 3. Mulla on noita klipseja parikin settia kun kaytan niita asiakkaillakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kätevät =) Mä aina unohduin kattelemaan jotain sarjaa/youtubea ja sitten mulla kuivuu se pumpuli siihen kynnelle :D

   Poista
 4. Mä en tykännyt omista ebaysta hankituista kyl yhtään. Mut ehkä ne oli maanantait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sillä kädellä pysty kyllä mitään tekemään kun on nuo tötsät kiinni :D Mutta itsellä ainakin opeuttaa lakkojen poistamista.

   Poista

Kerrothan terveisesi! :)