torstai 12. tammikuuta 2017

UV-kynnet ja jännän äärellä aloitettu vuosi.

Sinne se taas yksi vuosi meni. Vihdoinkin parin vuoden tauon jälkeen mulla oli oikein heppatäytteinen vuosi! Ihan parhautta =) 
Uuden vuoden ylitin Color Clubin Oil slick -kokoelmasta pitkään himoitun lakan seurassa. 


Oli leimojen kanssa ihan hirveä ongelma saada ne tähdättyä keskelle kynttä... Käytössä oli clear jelly -leimasin(Born Pretty), mutta tuntui aina menevän johonkn suuntaan vikaan. Tietenkin ensimmäisen käden(oikea käsi) kynnet onnistuivat ihan vaivatta ekalla kerralla =D Lopulta olin tyytyväinen suurimpaan osaan tuotoksista ja päälle törkkäsin vielä holo-glitterit.
Color Club
- We'll never be Royals
- Just my Luck(leimalakkana)
Leimat laatasta Konad m8


Laitanpa tähän samaan postaukseen lisää kynsiä =) Nämä on tehty tänään, tai siis tuossa puolenyön aikaisemmalla puolella. 
Sain joululahjaksi lahjakortin CecarsShoppiin ja sen "törsäsin" heti NCLAn UV/LED soak-off geeleihin. Tilasi base coatin, nuden värin sekä top coatin. Ja nyt 3vkon odottelun jälkeen saapui myös LED-uuni. Tämän nappasin pitkän harkinnan ja vertailun jälkeen ebaystä. 


Ja pitihän sitä heti päästä testaamaan. Ensin tikulle kerros nudea geeliä, kovetus ja päälle top coat sekä tämän kovetus. Hyvin toimi uuni ja sitten pitikin jo omille kynsille testata. LED on niin paljon lempeämmän oloinen kuin UV, ei pala näpit =) Siitä on pitkä aika kun viimeksi olin muiden kuin lakkojen kanssa "lötrännyt", joten katsotaan kuinka pitkään nämä kestävät =)  Ja koska minulla tuli silloin aikoinaan pahat allergiat (kiina)akryyleistä niin tein nyt vain yhden kynnen per käsi. 
Loput kynnet lakkasin Essien Your Hut or Mine -cremellä sekä päälle leimat. Geeli aksenttiin laitoin top coatin päälle Born Pretty storesta aikoinaan tilattua chrome -jauhetta ja päälle vielä toinen kerros base coattia. Koska alla on nude, tuli chromesta aika kultaan vivahtava. Mikä kyllä sopi muiden kynsien teemaan oikein hyvin.Normi-lakkoina käytössä 
Essie 
- Your Hut Or Mine
- Good as Gold(leimatessa)
Leimat laatasta Uber chic 1-03


Aksentti-kynnellä:
NCLA Gelous? Soak-off UV/LED geelilakat
B-01 Touch Base
T-01 Top of the Game
C-001 Volume I (tikulla 1 kerros)
BornBretty Mirror powder Silver

Nyt alkaa jännittäminen että kuin pitkään nämä kestää omalla kynnellä ja joudunko ottamaan pois jos allergiat iskee taas.   2 kommenttia:

Kerrothan terveisesi! :)